Század/Klán

Bemutatkozik az “Kőr Ász” század

Üdvözletem!

A nevem Pordányi Dávid és szeretném bemutatni a századomat a WT Info olvasóinak. Az 1/3 “Kőr Ász” virtuális vadászrepülő század (Története) 2002-ben alakult meg az elsők között (V4_Dongó, VO101_, 1/3_vszd). A mai napig is talán, az egyik legjobb második világháborús szimulátor, az IL-2 Sturmovik, hozta össze ezeket az embereket. A repülés nehézsége, a közös csaták és a rengeteg beszélgetés, történet kovácsolta ütőképes alakulattá a “kőr ászt”. Ehhez a jó hangulatú, vidám csapathoz csatlakoztam 2005-ben, ahol rengeteget tanultam. Hosszú és felejthetetlen időszaka volt ez az életemnek, egészen 2011-ig, amikor ugyanis a századunk annyira megfogyatkozott, hogy csaknem egyedül maradtam. Ekkor újrakezdtem a toborzást és éveken át sikerült életben tartani a századot, öregbíteni a hírnevét. Ezt a hírnevet és azt a hangulatot, amelyet én is megtapasztalhattam, szeretném tovább vinni most 2018-ban. A feladat nem, csupán a grafika változott.

koraszlogo

A War Thunder-t tekintve, mi CSAK szimulátor (helyesebben árkád++) játékmódban játszunk és ott is első sorban repülőgépekkel. Mi vagyunk az egyetlen magyar igazi szimulátor század!

Nálunk nincsenek felvételi követelmények, mindenkit szeretettel várunk, akit a szimulátoros repülés érdekel. Ahogy mondani szokás, bekerülni könnyű, bennmaradni nehéz. Nem számít, milyen szinten vagy, hány éves vagy, van-e botkormányod vagy nincs. Ha velünk akarsz repülni, az csak rajtad áll.

Az egyetlen technikai “követelmény” a Discord kommunikációs segédprogram használata. E nélkül, úgy sincs értelme.

KŐR ÁSZ DISCORD MEGHÍVÓ

 

A századunk leendő tagjai felé az egyetlen elvárásunk a kitartás. A repülőgép szimulátorok világa nem az a hely, ahol 2 óra játék után eredményes lehetsz. Több hónap szenvedés és sikertelenség után azonban hirtelen megváltozik minden! Ha elérsz idáig közöttünk, garantálom, hogy a szíved életed végéig “kőr ászos” marad, mint ahogy az enyém is azzá lett.

Jelmondatunk: Az evésben nem ismerünk tréfát!

Üdvözlettel:
Pordányi Dávid

1 replies »

Hozzászólás