Hírek

Ellenlépések a tiltott módosításokkal szemben – Február

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

386 játékosfiók elérése lett korlátozva a felhasználói szerződés játék file-jainak módosításáról szóló tiltás megszegése miatt.

Táblázat megnyitása új lapon

Fontos tudni, hogy a játékban már rengeteg minden, legfontosabb, a ‘számládon’ található ezüst oroszlán és arany sas server oldalon kerül rögzítésre, így azok módosítása szinte lehetetlen. (A sebességboost, teleport, lövedéksebesség, teljes sérthetetlenség és egyéb ígértetek is a játék reformja óta legtöbbször csak átverések.) Ha olyan programmal találkoztok, ami mégis ezek valamelyikét hirdeti éljetek a kételkedés gyanújával.

A büntetés elkerülhetetlen

Ne feledjétek a Gaijin a zero-tolerancia elvét vallja, amint bármilyen kis vétséget ejtetek a büntetés azonnali és végleges lesz. Nem számít, hogy csak egy hangmod, célkereszt, vagy valami in-game zene cserét hajtottatok végre; ha fennakadtok a Gaijin Agent-en, vagy a “autenticating files” alatt, akkor az véges és azonnali következményekkel jár. Hogy ezt elkerüljétek, csak a wtlive oldaláról töltsetek le, és bármely játék filejaival babráló módosításnál győződjetek meg róla, hogy az szerepel a Gaijin által kiadott hivatalosan tolerált módosítások listáján. Érdemes még megjegyezni, hogy ezen lista folyamatosan frissül, tehát folyamatosan figyelni ajánlott, ha valami lekerülne róla, azt azonnal tudjátok törölni a játék mappájából, megelőzve ezzel bármilyen kellemetlen következményt.

Csalók elkapása

“Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani” mondta egyszer Fülig Jimmy (Rejtő Jenő). A Gaijin sem képes minden csatát végignézni csalók után kutatva. Ha csalót találsz azt jelezheted nekünk játékon belül a [tab v n] játékoslistán az illető nevén  jobbegérgombbal való kattintás, majd ott a ‘complain’ (feljelent) opció használatával. Illetve ajánljuk a replay oldalt, ahol minden szemszögből vissza tudod nézni az adott jelenetet. (Az azonnali javítás, végtelen tűzoltó, végtelen és azonnali legénységújraélesztés, amit bárhol használhatsz cheat-et használók ezen hamar lebuknak). Azonban mivel rengeteg ilyen feljelentést kapunk nem tudjuk minden tüzetesen átvizsgálni, így ha cheat-ert találtok, jelentsétek fel legalább 5-10-en így az már biztosan eljut egy vizsgáló személyhez.

Fiókod védelme

Többször is tapasztaltuk, hogy csalók feltört fiókokon próbálták, ki hogy az általuk szerzett/írt csaló program el tudja-e kerülni a automatikus védelmeket és kémprogramokat. Ha nem akkor egy ‘ártatlan’ játékos fiókja került törlésre, mivel a zero-tolerancia alapelve, hogy minden játékos maga felel, a fiókja védelméért, ezért az ilyen okból zárolt fiókokat sincs módunkban feloldani. Mit kell tennetek, hogy a lehető legjobban megnehezítsétek a fiókotokat feltörni szándékozó egyén dolgát: (Olyan, mint a biciklilakat, nincs feltörhetetlen, csak olyan, ami annyira megnehezíti a tolvaj dolgát, hogy inkább bele sem kezd)

  1. Használjatok nagyon bonyolult, logikailag értelmetlen character kombinációt, amit soha sehova ne írjatok fel a gépeteken.
    • Papírra lehet
    • Mint a viccben: “A jelszónak legalább 30 character hosszúnak kell lennie, és tartalmaznia kell legalább három kisbetűt, két nagybetűt, két számot, egy szimbólumot, egy varázslatot, egy bandajelet, egy hieroglifát és egy ártatlan szűzlány vérét!”
  2.  Használjatok két lépcsős azonosítást.
  3.  Ne telepítsetek semmilyen megbízhatatlan programot, és tartsátok a gépeteket teljesen vírusmentesen.
  4.  Ne adjátok meg senkinek belépési adataitokat.

Köszönjük minden játékosnak aki továbbra is kitart a játék mellett csalás használata nélkül. (A csalók pedig szégyelljék magukat – a szerk.)

Forrás: War Thunder

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s