Hírek

Harctéri mérnök! – Jövőbeli event – Frissítve infókkal!

Háttérkép letöltés:1280×1024 1920×1080 2560×1440

Építs mindenáron! Hamarosan a War Thunder-ben!


Hivatalosan ennyit tudunk, azaz konkrétan semmit.

Nézzük a nem-hivatalosat:

Nagyjából egy hónapja dataminerek találtak egy közelgő összerakós event nyomaira. Olyanra, mint a tavaly áprilisi Tigris+Kingcobra event, vagy a nyári IS-7 event volt.


Ez derül ki a borítóképből:

Ezek lehet, hogy az eventen megszerezhető jutalmak lesznek.


Polikarpov I-180-1

Egy továbbfejlesztett I-16, melyet a Polikarpov gyártott 1940-ben. 10 példány készült el, az I-185 elödje. Viszonylag jó emelkedés (13 m/s) és jó végsebesség (550 km/h) jellemzi, ugyanakkor folyamatosan túlmelegedett. Fegyverzete 2 Berezin BS és 2 ShKAS géppuska, illetve 2 db 100 kg-os bomba szárnyon elhelyezve.


Project 122 bis – Kronshtadt-osztály

Egy tengeralattjáró-elhárító hajóosztály, melyet 1945-től bocsátottak vízre. Szolgált az összes európai szovjet flottánál, illetve Albániában is. Fegyverzete egy 85mm, két 37mm ágyúból, egy mortárból, rakétákból és aknákból áll. A hajók zárt bétájában már egyszer játszható volt.


Pz. Sfl. IVc

Más néven 8.8cm Flak auf Sonderfahrgestell, története 1941-ben indult, amikor a 8.8cm Flak 37 L/56 ágyút egy mobil platformra szerették volna helyezni, amit később egy L/71 ágyúra cseréltek volna, ám időközben a projektet elkaszálták. 1944-ben vették elő újra az alvázat, ezúttal a 8.8cm Flak 41 L/75 ágyút rakták rá. Összesen 3 példány épült.


HMS Tiger

Brit könnyűcirkáló, mely a háborút éppen lekésve 1945-re készült el, de csak 1959-ben állt szolgálatba. Fegyverzete megépültekor: két dupla 6-inch és három dupla 3-inch ágyú. Ez az 1966-72-es korszerűsítés után egy dupla 6-inch és egy dupla 3-inch ágyúra csökkent, cserébe kiegészült Seacat SAM-mel. (Föld-levegő rakéta)


Junkers Ju 388J

A Ju 88 és Ju 188 alapján tervezett magassági elfogóvadász, zárt, túlnyomásos kabinnal ellátva. A háború végén a termeléssel kapcsolatosan fellépő problémák miatt csak körülbelül 100 példány készült el. A J variáns volt a nehézvadász változat. Fegyverzete a nappali változat esetén két 30mm-es MK 103 és két 20mm MG 151/20. Az éjszakai vadász fegyverzetében az MK 103 helyett MK 108 kapott helyet, illetve két MK 108 mint Schräge Musik a pilótafülke mögött.


Merkava MBT

1970-ben, miután a britek politikai okokból nem voltak hajlandóak eladni a Chieftaint Izraelnek, a zsidó állam saját tank fejlesztésébe kezdett, ami 1978-ra a Merkava Mk. I-et eredményezte. 105mm L7 ágyúval felszerelt, a Centurion által nagy mértékben megihletett harcjármű született. 1983-tól áll hadrendben az Mk. II, mely főleg szenzorokban fejlődött. Az Mk. III, mely 1989-től szolgál, már kompozit páncélzatot is kapott, emellett egy izraeli IMI 120mm ágyúra cserélte a jó öreg L7-est.


Az event tényleges menetéről sajnos szintén semmi pontosat nem tudunk még, ahogy a kezdés ill. befejezés időpontjait sem.


Forrás: War Thunder

Frissítés (Április 9.):

Egy tegnapi datamine-ból derültek ki a következő információk az event menetéről:

Javítsd meg a saját I-180S gépedet!

I. Gyűjts össze Repülőgép-karbantartó készleteket és Új alkatrészeket nagy aktivitású, legalább II. rangú csatákban való részvétellel.

II. Ellenőrizd a gép összes nem megvizsgált (⌡) részét és alkatrészét. Találd meg a hibás alkatrészeket (⋟) az összes részben, és cseréld ki újakra (⋥). Amint összegyűjtötted az összes szükséges részt, összerakhatod az I-180S gépedet.

III. A megjavított I-180S repülőt egy új egyjátékos küldetésben tesztrepülésre kell vinni, hogy minden rendben van-e a géppel.

IV. Az I-180S becserélhető a Pz. Sfl. IVc páncélvadászra és a Project 122bis hajóra. A második megjavított I-180S már becserélhető a Merkava MBT-re, a HMS Tiger hajóra és a Ju 388J nehézvadászra. Nincs információnk arról, hogy hány I-180S “javítható meg”, van-e felső határa.

A karbantartó-készletek és alkatrészek eladhatóak a Piactéren, és ezáltal mások meg tudják venni a szükséges dolgokat. (A Piactér nem érhető el minden platformon.)


Az event kezdetéről: Személyes tippem: most péntek:

  • Legtöbbször pénteken kezdődnek az eventek.
  • Ez az event a WW2 Chronicles helyett van, ami egy hónapig tartott és V-nap körül ért véget.
  • Ilyen datamine röviddel az event előtt szokott lenni

Forrás: Reddit

Kategóriák:Hírek

6 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s