Hírek

Harctéri mérnök: Event leírás

Háttérkép letöltés: 1280×1024 1920×1080 2560×1440

Az esemény Április 11. 13 órától Április 22. 13 óráig tart.

Állítsd helyre a ritka I-180S vadászt, és cseréld be a Pz. Sfl. IVc, Pr.122bis, Ju 388J, Merkava Mk. I és HMS Tiger valamelyikére.


I-180S — Rendkívül értékes gép, a kupont amit kapsz megtarthatod, eladhatod a Piactéren, vagy beválthatod egy neked jobban tetsző gépre.

Az első csatád után kapsz egy hibás I-180S gépet, amit ezután meg kell javítanod. A megjavított I-180S kuponra cserélhető.

 1. Az első megjavított I-180S-ért egy kupont kapsz.
 2. A második és minden további I-180S-ért egy utalványt (Voucher) kapsz, egy utalvány egy gépért.
 3. A kupon beváltható a Pz. Sfl. IVc kuponra, vagy Pr.122bis kuponra.
 4. A kis díjak (I-180S, Pz. Sfl. IVc, Pr.122bis) egy utalványba kerülnek.
 5. A nagy díjak (Ju 388J, Merkava Mk. I, HMS Tiger) két utalványba kerülnek.

Tehát ha téged egy nagy díj érdekel, amihez két utalvány kell, akkor háromszor kell végigmenned az I-180S javításának procedúráján.


A repülő diagnosztikája

A repülő megjavításának első lépése egy tesztrepülés, hogy rájöjj mely alkatrészek hibásak, így ezután arra koncentrálhatsz, hogy ezeket kicseréld. A hibák helye és mértéke minden gépen egyedi, de legtöbbször szemmel láthatóak és egy gyors tesztrepülés leleplezi ezeket: Fegyverzet, fékszárnyak, fékek, motor, stb.

A bázison kapsz egy készletet az I-180S szereléséhez, ami egy működésképtelen gépet tartalmaz. Ezt el kell vinni egy tesztrepülésre, ami után a játék ad egy listát a lehetséges hibákról. (Mint a 2018 nyári eventen az alkatrészek tervei.) Ha eltalálod, hogy a hatból melyik ábrázolja a bal lenti felsorolás elemeit, kapsz 2 extra Repülőgép-karbantartó készletet.

Vigyázz, mert ezt a listát minden gépnél csak egyszer választhatod ki, és csak az első három gépnél van ilyen lista, ahol tippelhetsz. A negyediktől már nem kapsz extra Repülőgép-karbantartó készleteket, és el kell kezdened szétszedni a gépet.

Ha megtaláltad a hibákat, szedd szét a gépet a Repülőgép-karbantartó készleteddel, és kezd el a javítást.

A repülő megjavítása

A feladat egyszerű: Keresd meg az összes hibás alkatrészt és cseréld ki jókra. A működő alkatrészekből állíts össze részeket, azokból pedig egy teljes repülőt.

 • I-180S (működésképtelen) – A gépet meg kell javítani. Diagnosztikus tesztrepülésre kell vinni, majd szétszedni részeire.
 • Részek – A repülő részei (mint a szárny, géptörzs, stb.), amiket tovább lehet bontani alkatrészekre, ha azokat ki kell cserélni. Nem adható el a Piactéren.
 • Alkatrészek – A részek elemei, ezek hibásak lehetnek. Ha egy alkatrész hibás, újat kell helyette szerezni. Ezt megteheted puszta játékkal, illetve vehetsz a Piactéren is. A kicserélt alkatrészekből összerakható egy rész.
 • Repülőgép-karbantartó készlet – Elhasználódó eszközök, ezeket használjuk a részek és alkatrészek vizsgálatához, a szét- és összeszerelésekhez. Megszerezhető játékkal, vagy a Piactérről.

Nem kötelező használni a Piacteret egy repülő összerakásához, játékkal is megoldható.

Összefoglalva:

 1. Kapsz egy rossz repülőt. (Az elején, illetve ha elkészült egy, kapod a következő rosszat.)
 2. Beviszed Tesztrepülésre, ott megnézed mi a baja.
 3. (Az első három gép esetében) Kiválasztod a listából a helyes sort, hogy mik a hibásak (helyes válasz esetén kapsz 2 készletet).
 4. A hibás részeket szétszereled.
 5. A hibás alkatrészeket kicseréled újakra.
 6. Ha egy elem már csak hibátlan alkatrészeket tartalmaz, azt az elemet összerakod.
 7. Ha minden hibát tartalmazó elemen így végigmentél összerakhatod a gépet.
 8. 1-7. Ahányszor csak bírja időd/életkedved/lelkiállapotod.

Extra jutalmak a jól teljesítő játékosoknak

A jobban teljesítő játékosok akár 80%-kal gyorsabban szerezhetik meg a gépüket (Az összes játékmód átlaga, beleszámítva a Piactér használatát is)! Ha első helyen végzel a csapatodban, egy extra ládát fogsz kapni, ami 1-3, ritka esetben 10 Repülőgép-karbantartó készletet tartalmaz. Emellett kaphatsz különleges álcafestésekre is kupont. Ezeket megtarthatod, vagy eladhatod.


Feltételek:

 • Biztosan megkapod az első működésképtelen I-180S gépedet, ha legalább II. rangú járművel mész egy legalább 50% aktivitású csatát.
 • A következő játékmódok használhatóak a jutalmak megszerzésére:
  • Földi csaták (AB/RB/SB)
  • Légi csaták (AB/RB)
  • Tengeri csaták (AB/RB)
 • Minden 10 perc csatában töltött időért kapsz egy ládát, amiben 1-3 Repülő-karbantartó készlet található, szerencsés esetben akár 10 is. Minden extra (10 percen felüli) csatában töltött idő a következő csatádba fog beleszámítódni. (Erre azért volt szükség, mert a nyári IS-7 eventen a grind leggyorsabb módja az volt, hogy a kezdés után 10 perccel kiléptél a csatából, és ugortál a következőbe, ezáltal ha valaki nem csinálta az eventet, 10 perc elteltével nem maradtak játékostársai.) Például, ha 23 percet töltesz a csatában, két ládát fogsz kapni, és 3 perc a következő csatába fog számítódni.
 • A csata végeztével az első helyezett mindkét csapatban a következő jutalmak egyikében részesül:
  • 1-3 Repülő-karbantartó készlet
  • 10 Repülő-karbantartó készlet
  • Kupon az egyik különleges álcafestésre
 • Körülbelül 13-15 játszott órába telik egy I-180S összeszerelése.
 • Új alkatrészeket legalább II. rangú, legalább 50% aktivitású csatákban lehet szerezni, vagy a Piactéren venni.
 • A vizsgálat, szétszerelés és összeszerelés időigényes.
 • A Piactéren eladható dolgoknál ez jelezve is van az adatlapjukon.
 • A második és minden további géphez több ritka alkatrész kell.
 • Alkatrészeket és egyéb jutalmakat Április 11. és 22. között szerethetsz csatákban.
 • Április 22-től 29-ig összeszerelhetsz még I-180S gépeket a Piactér segítségével, vagy a nem használt tárgyaidat beválthatod Kötvényekbe.
 • Április 29-én az event összes tárgya (kivétel a jármű kuponok és álcafestések) el fog tűnni az eszköztáradból.

PS4 és Xbox One játékosok lehetőségei

Megvehető az alábbi kézikönyv:

Ezen kézikönyv tulajdonosai a vétel után 2 órán keresztül több Repülőgép-karbantartó készletet kapnak, így jelentősen felgyorsítva a folyamatot.

Főhadiszállás — cserelehetőségek

 • Amikor aktív az előbbi kézikönyv, a csaták során az alábbi készletből is kaphatsz. 3 ilyen készletet beválthatsz bármelyik alkatrészre.
 • A nagyon ritka járművek kuponjait (Ju 388J, HMS Tiger, Merkava Mk.I) beválthatod a ritka járművek (I-180S, Pr.122bis, VFW) álcafestésére, vagy 5 Repülőgép-karbantartó készletre.
 • A ritka járművek álcafestéseinek kuponjait (I-180S, Pr.122bis, Pz. Sfl. IVc) beválthatod egy hasonló kuponra (a másik két ritka jármű álcafestésére), vagy 5 Repülőgép-karbantartó készletre.

Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as:

7 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s