WT vicces

War Thunder vicces: legjobb matrica télre

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

A matricák alkalmasak a harcjárműved egyedivé tételére, illetve az ellenség megtévesztésére is. Azonban ügyes játékosok, akár álcafestés helyett, vagy álcafestés mellett annak még hatékonyabbá tételére is használhatják.

Talán még emlékszünk a nyugati beavatkozás (és
[ahogy az lenni szokott] teljes nyomorba taszítás) előtti Líbiára, de vajon a (régi) zászlaját melyikőtök tudná felidézni?


Aki azt mondta/gondolta, hogy egy nagy zöld posztó, kitalálta

File:Flag of Libya (1977–2011).svg - Wikimedia Commons
Líbia (volt) zászlaja

Ezen zászlót sokan használták (köztük én is) arra, hogy egy kisebb harckocsira 1-2-t feltéve azt teljesen zöldé lehetett varázsolni. Mivel az akkori pályán [Karelia] (majd pályákon) minden tiszta zöld volt, amiböl egy szürke német, illetve egy sötétbarna amerikai harckocsi nagyon kitünt, ezért Líbia zászlaja nagyon sokat tudott segíteni a játékos harckocsijának felderíthetőségének nehezebbé tételében. Akkor még volt random SB, én szinte csak abban játszottam.


Sok játékossal most a Gaijin elhitette, hogy a téli pályákon hasonló hatékonysággal alkalmazható matricával ajándékozta meg őket.

Gyönyörű jutalom.

Persze a helyzet nem ez. Vagy a fejlesztők elfelejtették a jutalmat publikussá tenni, vagy olyan jutalmat adtak, ami a játék file-jai között még nem szerepel.

A legviccesebb, hogyha csak a matrica fölé viszed az egeret akár a mutatott képernyőn, akár a járműdíszítés matricák fülén a játék azonnal kifagy. “exeption”.


Spoiler(A héten lesz még egy ‘WT vicces’ rész.)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s