Hírek

Új számítógép elleni csaták próbája

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

A gaijin már elég régen bevezetett egy számítógép által irányított ellenfelek elleni [PVE] csatát, amin nagyobb változást kezdete óta nem tapasztalhattunk.

Ezen PVE csaták eléggé megosztóak voltak már nehézségük szempontjából is, mert akik kiismerték, azoknak nem jelentett akadályt, viszont a kevésbé dörzsölt játékosokat főleg a magas számú játékhiba és a számítógép által irányított ellenfelek ‘furcsa’ viselkedése hamar elriasztotta. Emellett pedig még járműfejlesztésre is haszontalannak bizonyult, így a közkedveltsége elég alacsony.

A gaijin most ezen próbál változtatni, új földi PVE csatákkal. Ezen megmérettetések már nem egy adott pont védelmétől kezdődnek, hanem a játékosoknak azon pontokat előbb el is kell foglalni. Ezt a pontra való benyomulással és az ott tartózkodó ellenséges járművek és leállított ütegek elpusztításával tudják megtenni.
Miután a pontot elfoglalták és a területről kiirtották az ellenséges egységeket új számítógép által irányított [NPC] ellenfelek fognak megjelenni, céljuk a pont visszafoglalása, innentől a csata menete nagyjából megegyezik az eddigi PVE-vel.

A próbákon három különböző járművel lehet részt venni, mindegyikkel külön pályán. Ezek a német Pz.Kpfw. III F, a szovjet T-34-57 és az Egyesült Államok M48A1 harckocsija.


Információk

  • A próba 2021. március 22. 14:00-tól kezdődik és ha a nagyobb hibák miatt meg nem szakítják hamarabb, akkor 2021. március 24. 14:00-ig fog tartani.
  • A hangár jobb oldalán az event-ek között lesz megtalálható.
  • AB beállításokon lesz, csak egy éledéssel. (ha meghalsz számodra véget ért a csata)
  • Mindenki megkapja a járműveket, a tüzérségi támadáson kívül minden modifikációval kifejlesztve. Akinek megvan az adott jármű a tüzérségi támadást arról is leszerelik, viszont az álcafestéseit használhatja.
  • Semmilyen fejlesztési pontot vagy ezüstöt nem ad.
  • Érdekesség: a Pz.Kpfw. III-as csata elvileg 1941-ben játszódik, de 1942-es T-34-ek jöttek szembe [elvileg már javították]

A véleményeket itt tudjátok a gaijin számára közölni
(A játék fiókjával való bejelentkezés szükséges)

Kategóriák:Hírek

Tagged as: ,

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s