Hírek

WT Info elérhetőségek

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

A War Thunder magyar közösségének kiszolgálására igyekszünk folyamatosan, és ebben fontos szerepet játszik, hogy a magyar War Thunder játékosok és más olvasók, érdeklődők is a lehető legtöbb és legszínesebb módon tudjanak visszaigazolást és javaslatokat küldeni. Hogy ezzel is fejlődni, javulni tudjon a wtinfo.hu.

A facebook-on eddig is sokan támogattatok minket és osztottátok meg tapasztalataitokat, észrevételeiteket, illetve már elértük az 1000 like-ot ezen közösségi portálon, amiért mindannyiótoknak nagyon hálásak vagyunk.

Akiknek a videók a kedvelt műfaja, azoknak youtube és twitch csatornáink tudnak elsődleges forrást nyújtani.

A konkrét cikkekhez kritikát, az irományok alatt, a comment szekcióban tud tenni. Ezek akár kiegészítések, akár hibákra való felhívások is lehetnek, melyek a többi olvasó számára még értékesebbé tudják tenni az írásokat.

Aki komolyabb témában keresne meg minket, (vagy akár csak valamelyik szerzőt) az hivatalos email címünkön: wtinfo@email.com ezt is megteheti. Mind az email-ekre, mind a többi üzenet és megkeresés formára a lehető legrövidebb időn belül reagálunk.

(Ezt bizonyítandó fb-n a wtinfo átlagos válaszideje 7 perc [A facebook mérése szerint].)

Intrónk is van:

A War Thunder Info – a magyar War Thunder rajongói és hír oldal – mindig FRISS Hírekkel, Cikkekkel, Információkkal, Bemutatókkal és Elemzésekkel várja kedves olvasóit! Az oldalon továbbá megtalálhatod a Háttér menü alatt a játékban található repülőgépek, harckocsik és harcjárművek történelmi cikkeit, hogy tudd valójában mivel is játszol. Valamint külön érdekességként különféle híreket is olvashatsz a modern haditechnikai eszközökről a Rövid hírek, érdekességek menüpont alatt!

Elérhetőségeink csoportba szedve:


Facebook elérhetőség:

War Thunder Info

E-mail cím:

 wtinfo@email.com

Youtube csatornánk:

Youtube csatorna

Támogatott Twitch csatornánk: 

Twitch csatorna

A Discord szerverünk amely egyben a Fórum is

onlinedisc

discord1

WT WiKi

Megtalálható az oldalon a magyar közösség részére készült egyedülálló magyar War Thunder WiKi információs tár, amely saját cikkek és a hivatalos War Thunder Wiki oldal fordítása alapján készült és ki lett egészítve fontos és hasznos tudnivalókkal is! A WT WiKi folyamatos bővüléssel segít eligazodni a War Thunder útvesztőiben:

WT WiKi

Kép3

Ha a linken keresztül regisztrálsz 50 GE (játékbeli prémium fizető eszköz)ajándékban részesülsz!15 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s