Hírek

[WTinfo Mod] Valósághűbb járműnevek

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Korábban a facebook oldalunkon bepillantást nyerhettetek, végre elkészült a “Valósághűbb járműnevek” mod, amivel (mint neve is mutatja) a játékban szereplő járművek neveit cserélhetjük le a történelmi változatokra. A mod jelenleg a Gaijin által tolerált modok listáján szerepel, de sajnos garanciát nem kaptunk rá, hogy mennyi ideig marad biztosan köztük, így tájékoztatunk mindenkit, hogy csak a saját felelősségére használja.

(Ha átkerül a nem tolerált modok közé, akkor is kevesebb, mint 0.1% az esély rá, hogy baj lenne belőle, de amint hasonló történik azonnal tájékoztatunk benneteket, ha a mod többé nem biztonságos.)


Hol tudom beszerezni?

A mod letölthető az alábbi linken:

Letöltés

A telepítő folyamatosan frissül, ha bármilyen hibát találtok, vagy a játékhoz új frissítés jön ki, töltsétek le a linken található telepítőt újra, mivel az már lehet, hogy új verziót tartalmaz, ahol a hibák javítva és a változások eszközölve vannak.


Hogyan kell telepíteni?

A telepítési folyamat két egyszerű lépesből áll.

 1. Keressétek meg a játék főmappáját (pl.: E:\Games\WarThunder) ott pedig a config.blk file-t. Ezt nyissátok meg, majd a language:t=”(Kiválasztott nyelv)” sorban a kiválasztott nyelvet írjátok át “Magyar”-ra vagy “Angol”-ra, figyeljetek, a szöveg helyes beírására.
  Ezután görgessetek le a “debug részhez” és illesszétek be az ‘testLocalization:b=yes’ sort a kapcsos zárójelek közötti részhez.
  (Figyelem a mod angol és magyar nyelven is elérhető, ehhez csak a kívánt nyelv nevét kell beírni a kijelölt helyre.)

  • Akinek nincsenek bekapcsolva a file kiterjesztések, azoknak csak “config” név fog megjelenni.
  • Ha nem enged az eredetire “rámenteni”, mentsétek más néven, az eredetit töröljétek ki/nevezzétek át, majd a módosítottat nevezzétek vissza “config.blk” névre.
  • Ha átírtátok, de a játék magától vissza írja, akkor nyomjatok jobb egérgombot a file-ra és pipáljátok be az írásvédett mezőt.
  • Példa kép a nyelv átírására: magyar
  • Példa kép a debug részhez: config
 2. A letöltött .exe-t csomagoljátok ki a játék főmappájába (pl.: E:\Games\WarThunder), ha kérdezi minden file-t írjatok felül.

Ezzel kész is vagytok, aki eddig nem tette volna érdemes a játékot a win32 mappában található “aces.exe”-vel indítani, ez sok kellemetlen bugtól és hibától kímélheti meg az embert. (A felugró kisablakon csak nyomjátok meg a nem (“NO”) gombot. {A jobb oldali})
Ha szeretnétek a launcherrel is lehet indítani, de akkor figyeljetek rá, hogy a config,blk-t tegyétek írásvédetté.


Ha további kérdésetek lenne, vagy valamiben nem vagytok biztosak, nézzétek meg a FAQ részleget, hátha találtok megoldást/választ a problémára a moddal kapcsolatban.

FAQ

A mod az IFN-ék által készített “Langmod”-ból eredő, a legtöbb járműnevet az ő változatukból vettük át, külön köszönet nekik, a Gaijin illetékeseinek(Senio és Stona), akik a mod legálisságával foglalkoztak, illetve minden magyarnak akik segédkeztek a játék magyarításának elkészítésében.

20 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s