Hírek

Challenger 2 és a VII. szintű harckocsik

Challenger 2 és a VII. szintű harckocsik

A nagyon várt 1.87-es frissítés elhozza a War Thunder világába a legmodernebb harcjárműveket. Láthatsz majd új VII. szintű harckocsikat és megannyi újdonságot repülök és hajók terén.

VII. szintű páncélozott járművek

Az 1.87-es frissítésben még több páncélozott jármű érkezik amiket a ’80-as, ’90-es években gyártottak. Hamarosan sokkal részletesebb infókat kaptok majd a “Developer Diary”-ban!

Videó

A ’80-as években tervezett Challenger 1 utódja, a Challenger 2 a ’90-es években lépett szolgálatba és még a mai napig is szolgál a Brit hadseregben. A közelgő 1.87-es frissítésben a War Thunder tankosai készülhetnek arra, hogy a legmodernebb harckocsit kezeljék a játék harcmezein!

Lényegében: A Challenger 1 utódja és a legmodernebb harckocsi ami szolgálatban áll a Brit hadseregben.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A War Thunderben a Challenger 2 egy új jármű lesz a Brit harckocsi ág legmagasabb szintjében és az egyike a legelső VII. szintű harckocsiknak amik az 1.87-es frissítésben érkeznek. A Challenger 1 alvázára épült, a Challenger 2 rengeteg hasonlósággal rendelkezik, mint az elődje, de rengeteg újítást és fejlesztést hordoz magán.

challenger_2_01_1280h720_94531d987e81a8bfcb4eb63c6327487e

Habár a Challenger 2 az új L30A1 ágyúval volt ellátva, összehasonlítva a az L11-es ágyúhoz képest ami a korábbi járműveken voltak, az L30A1 még mindig huzagolt volt amit Brit doktrína megkövetelt, mivel szerették volna továbbra is a HESH lőszert előtérbe helyezni.

Nem a tűzerő, vagy a mobilitás az, amiben a két Challenger különbözik egymástól. A Challenger 2-t is az 1200 lóerős V12-es dízel motor hajtja, de a típus különbözik az eredetitől. Mind kettő járműnek nagyjából a súlya is azonos, ezért nem ér minket meglepetés, hogy a Challenger 2 is ugyan olyan mobilis, mint az elődje és képes elérni a maximális 56 km/h-t optimális körülmények között.

A legnagyobb különbség a két jármű között a páncél védelme. Habár a páncélkiosztás megmarad az eredeti, tehát a hangsúly a harckocsi torony páncélján és elején van, a Challenger 2 nemhogy több, de egy újabb típusú Chobham páncélt kap, ami a harckocsi számára több, mint 500 mm páncél védettséget jelent kinetikus lőszerek ellen és több, mint 900 mm-t HEAT lőszerek ellen. Azonban a teste a Challenger 2-nek hasonló páncélvédettséget biztosít, elődjéhez hasonlóan az elülső páncélzat alsó része továbbra is gyenge pontnak számít, amit egy világháborús ágyúval is könnyedén belőhetnek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Összességében a Challenger 2 egy új, de ismerős MBT élményt fog nyújtani, ami pár nagyon fontos újítást fog hozni a tűzerőben és páncélvédettségben. Azonban ez a jármű megtartja az elődjéhez hasonló mobilitást, páncélkiosztást és dizájn filozófiát a Challenger 2 megmarad, mint egy támogató harckocsi.

A Challenger 2 berobog majd a War Thunder csatamezőire az érkező 1.87-es frissítésben.

4 replies »

  1. Visszajelzés: War Thunder Info

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s