Hírek

[WTinfo Mod] FAQ (Valósághűbb járműnevek)

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Itt találhatjátok a “Valósághűbb járműnevek” moddal kapcsolatos fontosabb kérdéseket, ha olyan kérdésetek lenne, amire itt nem találjátok a választ, írjatok üzenetet a wtinfo@email.com-ra, vagy facebookon.


Honnan tudom letölteni, és hogyan kell feltelepíteni?

Erre a kérdésre az eredeti hír cikkében találod a választ.

Nem banolnak érte?

A mod jelenleg a ‘tolerált’ modok listáján van. A készítése Gaijin illetékeseinek tudomásával és hozzájárulásával történt. Amíg ezen ‘tolerált’ státusban marad addig az érte járó ban, nagyon valószínűtlen.

Mindazonban, hogy idézzem Stona-t: Minden olyan változtatás, ami a játék filejaiban, vagy mappáján belül történik sérti az EULA-t, így még az elismert modok esetén is van egy kis esély rá, hogy a játékot és a számítógépedet átvizsgáló programok, mint pl a gjagent, fennakadhatnak rajta. Emiatt a kliens oldali (csak általad látható) álcafestésen kívül, minden hordoz magában egy kis esély a ban veszélyére. (Ilyenek a hangmodok, a custom hajszálkeresztek és hangárak, de még a user mission-ök is.)

Milyen nyelvváltozatok vannak?

Jelenleg a “Magyar” és az “Angol” nyelv támogatott, ehhez nem kell mást tenned, mint a neked megfelelő nyelv (‘macskakörömben’ szereplő nevét) beírnod a language:t=”(Kiválasztott nyelv)” sorba.

Lehet-e a menü-ben nyelvet változtatni?

Sajnálatos módon még nem, de dolgozunk a probléma megoldásán.

(A mod nyelveiből, alap nyelvekre tudsz váltani.)

Milyen változtatásokat tartalmaz?

Az összes jármű nevét valósághoz közelibb változatra ‘átneveztünk’. Emellett az ágyúk nevei, és pár magyarításbeli hiba is javítva lett illetve eddig le nem magyarított részeket is magyarra fordítottunk. Javítások és a járművek neveinek további specifikálása várható.

Miért ez a neve egy adott járműnek?

Az alapot az IFN által készített mod alkotta, viszont a könnyebb megkülönböztetést és a játékosok általi megszokást is figyelembe vettük.

(Például a “Coelian” is megtartotta a nevét, mivel a “3,7cm FlaK-Zwilling auf Panther Fahrgestell “Flakpanzer 341″” kicsit komplikált lenne, és a játékos, mindig gondolkodhatna, hogy mi is az.)

Lehet változtatást kérni egy jármű nevével (vagy egyéb más szöveggel) kapcsolatban?

Természetesen, ha úgy gondoljátok, hogy valaminek a neve nem megfelelő jelezzétek, és ha a játékosok nagyobb része is a változtatás mellett foglal állást, akkor azt ‘javítjuk’.

Én nekem pl a “Csi-Nu” név jobban tetszik. Miért nem az van benne?

A facebook-on megkérdeztük a játékosközösséget ezen és hasonló témákban. Az eredmény szerint a játékosok többsége jobban kedveli a “NATO/nemzetközi” megnevezéseket még a Magyarországon szolgáló harckocsiknál is. Tehát “IS”-sel fogunk találkozni “JSz” helyett. (Az ISz teljesen helytelen.)

Hibát találtam.

Ha hibát találsz bizonyosodj meg róla, hogy a legújabb verziójú mod-ot használod. Ha a hiba még abban is fennáll, kérjük jelezd felénk pontos megnevezéssel a típusát, a helyét és hogy mikor/hol jön elő (hol találkozol vele); emailben (wtinfo@email.com) vagy üzenetben a facebook-on.

Hogyan kell letörölni?

A config.blk-ban (vagy a launcherben) állítsd át a nyelvet. (Ha launcherben akarod, elötte a config-ról vedd le az írásvédettséget, ha van rajta.)

Ha teljesen le akarod törölni, akkora config.blk-ban a testlocalizaton-t állítsd “false”-ra, esetleg utána töröld ki a lang mappát, majd futtass a launcherben egy teljes file ellenőrzést.

11 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s