Század/Klán

Bemutatkozik a HUA század

Kedves játékosok!

Szerdai napon újabb War Thunder klánshow került levezetésre Dark_Side_ youtube csatornáján, ahol a vendég a HUA század volt.


De lássuk írásbeli bemutatkozásukat is:

Tisztelt Játékosok!

Üdvözlünk minden kedves olvasót századunk nevében.

2017 május 5.-én alakultunk, azzal a céllal, hogy részt vegyünk reál squadron csatákban és (most már) a világháború módban (is), ahol emberek és századok vívják csatáikat egymás közt.

A szokásos írást hanyagolhatnám, mivel egyértelműen itt is jó légkörbe és társaságba botlik az ember (ami nélkül hogyan is létezhetne egyáltalán egy század), nem mellesleg családos emberekbe. Itt a legtöbben munka, tanulás és családozás után csak este jönnek fel játszani, mikor a csatáink beindulnak. Előtte is vannak fent játékosaink, de ez csupán játszadozás.

Az igazi játék este hétkor indul

Ezután nincs mellébeszélés, hanem koncentrálunk és kihozzuk magunkból a maximumot. Ne értse félre senki ezt a maximumot: a tisztek előbb-utóbb megismerik a játékosokat és az aznapi csapatokat a játékosok tudása és a köztük lévő összhang alapján válogatják össze. A játékosok itt úgy segítik ki egymást, hogy kihozzák a lehető legtöbbet a másikból. Ahogy a barátok egymás között őszintén megvitatják észrevételeiket, úgy fejlődnek egyre nagyobb szintekre. Az ilyen észrevételeket pedig a versenyhelyzetekben lehet a legkönnyebben és a leghatékonyabban körülírni és elmondani egymásnak, persze normális keretek között is. A versenyhelyzet létrehozásában pedig nagyban segít századunk.

Főbb játékmódjaink: squadron(századcsaták) és (mostantól) a világháború mód.

Század csatákban (squadron battles) mi már 2 éve harcolunk és képviseltetjük magunkat. Századunk több mint 70 taggal rendelkezik és voltunk már benn a legjobb 20-ban is, de ha fejlődünk még jobb eredmények is várhatnak ránk.

A figyelmünket az elmúlt hónapban a Világháború (WW) mód is felkeltette, és 2019 első világháborús szezonjában a legjobb 50-be is bejutottunk, a HKD század segítségének is köszönhetően, a két század majdnem 60 tagot vonultatott fel összességében az eseményen.
Reméljük további sikereket érünk majd el, a további eseményeken (WW-n) is tervezünk indulni, de persze a századcsaták sem maradnak el. Köztes időben az lesz mindenképpen a fő prioritás.

Szívesen várjuk a versenyek szerelmeseit is

Ilyen beállítottságú tagból is van jó néhány a klánban, így persze lehet választani, hogy ki melyik irányba indul el.

Az olyan játékosok is jelentkezhetnek, akik csak ki akarják próbálni, hogy mi ez a századcsata és a világháború. Itt a szabad akarat dönt, nyugodt szívvel kiléphet az, aki csalódott a játékmódokban.

A mi csapatunk nem egy klán…

Annál sokkal több, és bizonyos szempontból valamivel kevesebb is. Itt nem egy klánlogó köti össze az embereket, hanem egy közös cél, hogy ott legyünk a klánrangsorok első két oldalának valamelyikén. Annyiban kevesebb viszont, hogy az inaktív tagokhoz nem ragaszkodunk. Ha nincs indoka annak, hogy miért nincs itt az az emberünk, akkor felszabadítjuk a helyét. Az ilyen tagokkal nincsen semmi problémánk, szívesen várjuk vissza őket, ha rendeződtek a soraik és készen állnak a harcokra.

3 játékmód

A mi századunknak nincs preferált általános játékmódja, mindhárom (árkád, reál, szimulátor) módban fejlesztheted a gépparkodat. Kapacitásunk a kláncsatákban viszont csak a realisztikus módig terjed ki.

A főbb elvárásaink a jelentkezőkkel szemben:

  • +16 éves kor
    Alapvető emberi viselkedésformák megléte és használata
  • Ts3 használat: hua.teamspeak3.com
  • Full Tier V az egyik nemzetnél (minimum)
  • Reál századcsaták/ világháború mód/ verseny beállítottság

Megvalósíthatatlan aktivitás?

A hiedelmekkel ellentétben mi nem várunk el lehetetlennek tűnő aktivitást az ilyen irányultságunk ellenére. Addig nem zavar minket az aktivitás, amíg nem esik le 0 körülire és/ vagy feltűnően kevés századcsatás, világháborús pontra/ versenyeredményre. 6-7 estét 2 hónap alatt ha a csatáinkban töltesz, akkor bőven ki lehet hozni azt a pontmennyiséget, ami megfelel a századnak. Úgyhogy nem célunk az óriási aktivitások elérése, mindössze egyénenként legyen meg az a bizonyos háborús pontszám, amit útközben, játékoshoz mérten meghatározunk.

Úgyhogy ha túl akarsz lépni a sima meccsek szürkeségén, vagy amit itt, a War Thunder-ben csinálsz, azt komolyan akarod csinálni komoly ellenfelek ellen, akkor nálunk a helyed!


Üdvözlettel:

A HUA csapata

Kategóriák:Század/Klán

Tagged as: , ,

5 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s