Század/Klán

Bemutatkozik a -MKPH- század!

MH_11._Hunyadi_Mátyás_Harckocsi_Zászlóalj_embémája

Magyar Királyi Páncélos Hadtest

-MKPH-

Hit,   Erő,   Akarat

-Erőt Egészséget minden kedves bajtársunknak ! Egy RB rendszerben jelenlévő század vagyunk. Számunkra a legfontosabb egy olyan baráti csapat létrehozása, ahol az összetartás és mások fejlődésének elősegítése a fő cél. Mi sem mutatja ezt jobban mint,hogy igyekszünk a kezdő játékososkat megkeresni és felkarolni. Nállunk elfogadott a multigaming (a több játékkal játszás). Lehetsz kezdő vagy tapasztalt, ha szeretnél ennek a remek csapatnak a tagja lenni akkor keress meg minket bátran. Lásd: Közösség–> Századok menüpont alatt (kérünk minden kedves jelentkezőt, hogy a jelentkezése után maradjon aktív). A jelentkezéseket 16+ korhatártól várjuk. Discord megléte és használata kötelező. Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy a jelentkezési kérelem benyújtása után figyeljék a privát üzeneteiket játékon belül(jobb alul a kis buborék)mert másképp sajnos nem tudjuk felvenni veletek a kapcsolatot.

Magyar Királyi Páncélos Hadtest: Hit, Erő, Akarat! Jelentkezz még ma!

Régi nevén: Hunyadi Mátyás Harckocsi Zászlóalj (HMHZ)

Egy nem régen alakult de feltörekvő Század vagyunk. A század feltöltése jelenleg folyamatban van. Jelen létszám (2018.04.11.) 53 fő. A század azon célból lett létrehozva, hogy legyen egy társaság, ahol nem csak a profi játékosok ultra hard kirohanásait lehet hallgatni. A névadás, tisztelgés egy a 2007-es felszámolt hadrendbe tartozó alakulatról szól. A zászlóalj alapítása 2004-ben történt és egészen 2007-ig a mindenkori magyar kormányt, minden magyar biztonságát és területi szuverenitását szolgálta.

Célok

Céljaink, hogy egy olyan közösség épüljön ki, ahol   jól érzik magukat az emberek, és nem egy második munkahelyet látnak a játékban töltött időben. Csapataink az 1.0-tól a 9.3-ig minden harcrendben képviselteti magát minden elérhető nemzet hadrendi páncélosával.

Ami elérhető és lehet vele harcolni, ott ott vagyunk. (Most írjuk a petíciót, hogy a tank felrobbanása után is lehessen harcolnia a megmenekült legénységnek, például: kisebb kövek ellenséges harcjárműhöz való hajításával, vagy faágakkal való elgáncsolása a harckocsiknak.)

Természetesen van légi támogatása is a zászlóaljnak, de jelenleg az is feltöltés alatt van.

Nem vízzel (!) Mielőtt még valaki rákérdezne !!!

Követelmény

– életkor tekintetében minimum 16+ évnél idősebbeket keresünk

– nem hardcore század vagyunk és nem is ez a célunk, nekünk is van életünk és az az első

– nem a winrate értéked alapján ítélünk meg, hanem a hozzáállásod számít

– a kezdő játékosokat is szívesen látjuk, tanítjuk és felkaroljuk

– nincsenek kötelező tankok, mindenki azzal jöhet, amivel szeret játszani.

– amit elvárunk, az a ts3 használata ami KÖTELEZŐ, ha online vagy (erről bővebben a klán szabályzatban.

A  Század Parancsnoka KapitanyHU helyettese Franzg11 és új helyettes SamanHUN67 minden játékos elöljárója.

Bármely kérdéssel,problémával keressetek minket bizalommal.

Szabályzat

A szabályzat célja, hogy a Század életében részt vevő tagok lehetőségeit és jogosultságait szabályozza. A szabályzat életbe lépése után minden tagra vonatkozik, ismertetése, megismerése minden tagnak kötelező a további félreértések elkerülése végett.

A századoz tartozás nem egy nevet jelent a saját nicknevünk előtt!

Századunk egy baráti társaság közös szórakozási lehetőségét kínálja, a felmerült ötletek, problémák megbeszélés tárgyát képezhetik, azonban a végleges döntési jog minden esetben a mindenkori Század-parancsnok, illetve helyettesei kezében vannak.

  1. A WT játékszabályainak maradéktalan betartása!
  2. Tisztelettudó viselkedés a század társakkal és a WT más játékosaival szemben, hiszen ahogy te viselkedsz az alapján ítélik meg a klánodat is.
  3. A század életben való aktív részvétel, ahogy időd és egyéb elfoglaltságod engedi.
  4. Tagjainktól a fejlődést elvárjuk,hisz csak így lehet magasabb szintre lépni. Ebben segítenek a gyakorló csaták.
  5. Amennyiben rendelkezik Facebook profillal kötelező a Facebook zárt csoport tagjának lenni. (a vezetőség tud segíteni)
  6. Ha huzamosabb ideig nem tudsz jönni, szólj! Megértjük mert ez a játék nem ró rád plusz terheket csak amennyi időt belefektetsz.(1 hétnél hosszabb idő)
  7. Kötelező a TeamSpeak3 használat, hiszen közösséget szeretnénk építeni.
  8. A külső családi, és egyéb magánjellegű dolgokat, problémákat természetesen megértjük, de ilyen esetben a tag jelezze az éppen játékban lévőknek, a félreértések elkerülése végett.
  9. Inaktivitás esetén 2. figyelmeztetés után századból való kizárást vonhat maga után.
  10. Az AFK szoba mellőzése, ha nincs nyomos érved.
  11. Belépéskor köszönés és a csaták között a Chat ablak „folyamatos” figyelése a WT-ban.
  12. A gyakorló csaták egyenlőre nincsenek. de módosulhat.
  13. Az új tagokat 2 hét próba idővel vesszük fel.
  14. A második hét letelte után ha minden rendben automatikusan véglegesítjük.
  15. A taktikus szava SZENT, azt csinálod amit mond, beszéd is mellőzendő a taktika mondása alatt.
  16. Bármi probléma esetén nyugodtan keressétek a vezetőket.(Parancsnok,Parancsnok-helyettes,)
  17. A Vezetőség dönt a tagok fegyelmi ügyeiben, tisztségviselők figyelmeztetéséről, tisztségek visszavonásáról, végső esetben kizárásról. Ezen döntéseik kizárólagosak, nem képezik szavazás tárgyát.
  18. A vezetőség nem gyevi bíró: nem fog tagok közötti ellentétek, nézeteltérésekben igazságot osztani. Személyes konfliktusok esetén a tagok oldják meg azt felnőtt emberek módjára. Kivételt képez, ha a konfliktus annyira elmérgesedik, hogy az a klán érdekeit veszélyezteti, az önfeledt szórakozástól az elvonja a figyelmet, bomlasztja a klán egységét. Ez esetben a veszekedő felek kizárásával járhat.
  19. A század tagjai kérhetnek század megbeszélést. Itt beszéljük meg az ügyes bajos dolgokat a klán életét érintő dolgokat.
  20. A kötelezettségek többszöri megsértése kizárással járhat!
  21. A tagok belépésükkor elolvassák és tudomásul veszik a szabályzat által meghatározott kötelezettségeket, ezzel mintegy aláírják, hogy Klán aktív tagjaként szeretne a játékban részt venni. Jó játékot és jó hangulatot kívánunk, aminek egy része a ts-en zajlik…

Hozzászólás