Hírek

Challenger 1 Mk. 3 — Királyi újítás

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Az 1.85-ös frissítésben az olasz harckocsik mellett a modern toptier tankok listája is bővülni fog egy újabb Challenger 1 variánssal, amivel már a britek is tudják majd képviseltetni magukat a 10.0-ás csatákban.

VIDEÓ A CHALLENGER 1 MK3-ról A JÁTÉKBAN

A harckocsi fejődésének történetéről az oldalon mindent megtalálhattok, így azzal nem is untatnálak benneteket.

FV4030/4 Challenger 1 harckocsi

Nézzük is meg milyen újdonságokkal találkozhatnak az angol harckocsizók a Challenger 1 ezen fejlesztett változatán.

Harckocsi

Az Mk. 2 habár elődeihez, az utóbbi évtizedek brit páncélosaihoz, képest fantasztikus harckocsinak volt mondható, ordító hibákkal rendelkezett.

Páncélzatán hatalmas gyenge pontok tátongtak, és még az ezen kívüli részek sem jelentettek 100%-os biztonságot az ellenséges lövedékekkel szemben.

Ezt a hibát próbálták meg javítani az Mk. 3 esetén, amelyik már új ERA páncélzatot kapott, amely képes volt megvédeni a HEAT típusú lövedékekkel szemben. Emellett a lőszerrekeszek is külön páncélozott tárolókba kerültek, így azok berobbanása a legénységet nem veszélyeztette.

Az elődével a páncélzatot leszámítva teljesen megegyezik, aki jobb mobilitású, vagy fegyverzetű angol ‘toptank’-ra vár, annak sajnos tovább kell várnia.

Játékban

A Challenger 1 Mk. 3 teljesen világos, hogy mit kínál, egy sokkal jobb páncélzatú, de egyébként minden másban megegyező Challenger harckocsit, mint amit már a játékban megismertünk. Akinek az bejött ebben sem fog csalódni, sőt mostantól még a (C)HEAT-FS lövedékektől sem kell annyira félnie. Persze ez még nem a méltán híres Challenger változat, így nem dőlhetünk hátra a székben, azzal a felkiáltással, hogy hagy lőjjenek. A gyenge pontjai ugyan úgy megmaradtak, ami következtében páncélzatunk még a kis tier I-es Puma páncélossal szemben sem nyújt tökéletes védelmet.


Összes magyar cikk az 1.85-ös frissítésről!


Forrás: War Thunder

3 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s