Század/Klán

Bemutatkozik az ULR század!

Üdv mindenki!

Mi vagyunk a modernkor lovagjai, mi vagyunk az Utolsó LovagRend! Kis századunk azért jött létre, hogy a Squadron ranglistán minél előrébb kerülve mutassuk, hogy mennyit számít ha egy csapatnyi jó játékos, de leginkább jó ember össze dolgozik egy közös cél érdekében. A mi legfőbb célunk az, hogy egy összetartó, erős csapatként tudjuk mutatni a Magyar játékosoknak igenis van egy olyan csapat ami mindenhol ott van és legtöbbször dobogós helyen.

Nálunk a legtöbb játékos RB-t játszik, de rengeteg SB játékosunk is van. Mivel mi legtöbbet RB-ben játszunk ezért a squadronok is RB-ben mennek. A Squadron csatáinkra a fegyelem, az odaadás és 100%-os odafigyelés jellemző. Nagyon összetartó csapat vagyunk, mind Squadronon, mind random csatákban.

Mi szívesen látunk mindenkit, de van 1-2 kikötésünk:

  • Minimum Tier III-as tank vagy repülő.
  • Pálya- és tankismeret
  • Csapatjátékos személyiség.
  • 17 életév.
  • Heti aktivitás.
  • Discord megléte.

Jelmondatunk “Nincsenek reménytelen helyzetek, csak reménytelen emberek.” -Heinz Guderian vezérezredestől. Mivel mi lovagok vagyunk ezért a viselkedésünk és a játékmódunk is a lovagokhoz hasonló. Nálunk folynak gyakorló csaták, illetve mások segítése, hogy jobban megismerjék a játék mechanikáját, de van pár ember aki klánon kívülieknek is bármit szívesen elmagyaráz.

Ha szeretnél egy versenyklán tagja lenni ahol folyamatosan tudsz fejlődni és a játéktudásodat is tudod bővíteni akkor várunk szívesen a Discord szerverünkön. A linkért kérdezd: Kopimen.

Kategóriák:Század/Klán

Tagged as: , , ,

4 replies »

  1. A fejlécben meg tudjátok csinálni pls, hogy a klánok ne a Hírek->Érdekességek fül után következzenek? mert a legördülő menüsoron nem látni, hogy melyik klánra klikkelnék

    Kedvelés

Hozzászólás