Hírek

M3 Bradley – a modern igásló

Az M3 Bradley tagja az amerikai harcjárművek Bradley családjának az 1980-as évek eleje óta. A harcjármű rajongók régóta várták ezt ikonikus járművet a War Thunderbe és végre eljön a következő 1.85-ös frissítéssel!



Áttekintés

Későbbiekben kerül közzétételre egy átfogóbb, bővebb cikkben.


A War Thunderben a Bradley az első gyalogsági harcjármű az 1.85 frissítésben. Az harckocsik a legerősebb szárazföldi harcjárművek, azonban a Bradley képes őket könnyűszerrel legyőzni, kiváló mobilitásának és fegyverzetének köszönhetően!

Az M3 Bradley könnyen páncélozott, és csak nehéz géppuskák találatait képes sérülés nélkül elviselni. Bár ez a megoldás nem nyújt megfelelő védelmet, mégsem egy könnyű harcjárművel van dolgunk, mivel a tervezés során a legtöbb kompromisszum a Bradley tömegére volt rossz hatással. (erről egy film is készült “Hullagyártó harckocsi” néven és igen tanulságos)

Ami azt illeti, az M3 Bradley a 600 lóerős dízelmotorának köszönhetően elérheti a legmagasabb sebességet (66 km / h) az utakon. Egy durva terepen viszont már gondjai akadnak a megfelelő (ami elvárható egy könnyen páncélozott harcjárműtől) mozgékonysággal.

Bradley nem alkalmas egy harckocsi (MBT) elleni frontális harcra, azonban arra kiválóan alkalmas, hogy az ellenséges MBT viszonylag vékonyan páncélozott oldalait átüsse és hatalmas károkat tud okozni a 25 mm-es gépágyújával a tisztességes 200 lövedék / perc tűzgyorsasága miatt.

A jövőbeni Bradley parancsnokok elkerülhetetlenül találhatják magukat olyan helyzetben, amikor az ellenséget nem lehet megkerülni vagy túl messze van ahhoz, hogy hatékonyan használja a gépágyúját. Ezért van ott a  TOW irányított páncéltörő rakéta (ATGM) torony oldalán. Az ismerős TOW-rakéták lehetővé teszik Bradley parancsnokok számára, hogy nehéz célokat is könnyedén semmisítsenek meg.

Ugyanakkor fontos megemlíteni azt is, hogy a Bradley-i nem tud rakétákat lőni mozgás közben. A Bradley-k a valóságban visszahúzhatják a kilövő csövet annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy nagy sebességgel “letörhessen” a járműről. Ezt az eljárást szimulálják is a játékban, a rakéta indító automatikusan visszahúzódik illetve telepíti magát attól függően, hogy milyen gyorsan mozog a jármű.

Hamarosan eljön tehát az idő, hogy az M3 Bradley is bekerüljön a War Thunder sok száz harcjárműve közé az 1.85-ös frissítéssel!


Várjátok a további híreket és olvassátok a War Thunder magyar rajongói oldalát, a War Thunder Info-t!


Összes magyar cikk az 1.85-ös frissítésről!


Forrás: War Thunder

2 replies »

Hozzászólás