Hírek

BO 105 támadó helikopter

A BO 105 támadó helikopter a Német helikopterek alapját fogja szolgálni a War Thunder csatamezein. Sok, különböző verzió lesz majd elérhető ebből a földi jármű gyilkos kis gépezetből. Vessük is bele magunkat.

CaptureCapture2

 

Fejlesztése a 60-as évek végén kezdődött meg, a BO 105 több feladatkörű helikopter egyaránt volt használva civil és katonai célokra több országban is. Ez a könnyű helikopter 2 db turboshaft motorral és 4 élű rotorral szerelték, mivel ezek megbízhatónak minősültek. A játékban, a BO 105 támadó helikopter lesz az elsődleges német helikopter az 5. szinten.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az átlag sebessége közelít az amerikai Cobrahoz (kb 240 km/h), de a BO 105 sokkal jobban manőverezhető. A 2 motoros dizájn lehetővé teszi, hogy még akkor is hazajusson, ha az egyik motor feladja a harcot, de ez nem jelenti azt, hogy ne kerüld az ellenséges tüzet, mivel a BO 105-nek nincs páncélozott pilóta fülkéje.

A kezdeti német helikopterek tesztelése miatt csak tankelhárító fegyverzetet kapott a BO 105, amik az ATGM-ek. Ezekre a helikopterekre nem lehet majd plusz géppuskát, vagy nagyobb kaliberű gépágyút tenni, ami még egy ok, hogy maradj távol az ellenséges járművektől.

A játékhoz többféle tankelhárító modifikációt csináltunk amiket örömmel be is mutatunk majd. Szóval nézzük is az új helikoptereket!bo_105_01_1280h720_b52ae37b8bccd805c92e2f498796b0ac

BO 105 PAH-1

A legelső szériás helikopterek a Bundeswehr számára. 1980-ban kezdték meg a szolgálatot. Ez a helikopter 2 db 420 lóerős amerikai Allison 250-C20B motorral van ellátva és első generációs HOT-1 ATGM-et kap. 6 db irányított rakétával van felszerelve amik a jármű oldalára vannak felszerelve.

BO 105 PAH-1A1

A német BO 105 1990-ben lett felfejlesztve. Az új rotor eltérő-alakú lapátok lettek felszerelve, illetve egy sokkal erősebb motort is kapott és még megkapta a legmodernebb HOT-2 tankelhárító rakétát is – 6 db van itt is, ugyan úgy mint az első szériánál.

BO 105 CB-2

Ez a prémium verziója a BO 105 támadó helikopternek amivel egyből tudjátok fejleszteni a helikoptereket és valamennyivel hamarabb is fogtok hozzájuk jutni. Ez egy kísérleti verzió volt 8 db amerikai TOW ATGM-el.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s