Bemutatók

T-80U: A tökéletes, tökéletesítve

https://coub.com/view/1otpri

A T-80U egy fejlesztett verziója a legendás T-80 main battle tanknak, sokkal erősebb motorral, jobb mobilitással és fejlesztett védelmi rendszerrel van ellátva. A War Thunder-ben a T-80U lesz az egyik első VII. rangú harckocsi az Szovjet fejlesztési fában a rohamosan közelgő 1.87-es frissítésben.

Lényegében: A T-80 fejlesztett változata, nagyon effektív ERA páncélvédelmet és erősebb motort kap.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A War Thunder-ben a T-80U lesz az első harckocsi ami a Szovjet harckocsizókat várja majd az új VII. rangban. A T-80-al ellentétben, ami elég ismert a harckocsizók körében, a T-80U sokkal jobb védelmet fog nyújtani az elődjéhez képest és még egy kicsit a tűzerején is csiszolgattak a mérnökök.

A korai T-80 típusokhoz hasonlítva, a T-80U egy új tornyot hordoz magán és fejlesztett “sejtekből álló” típusú kompozit páncélt is ami a tornyon és a testen is megtalálható. Ezen kívül a T-80U egy integrált második generációs Szovjet ERA-t is hordoz magán amit “Kontakt-5”-nek neveztek el. Ellenben az előző ERA típusokkal a Kontakt-5 nem csak kémiai lőszerek ellen hatásos, hanem kinetikus fajtákkal szemben is.

Ennek eredményeként a T-80U egy elég kemény ellenfél lesz még a legmodernebb lőszereknek is amik a játékban megtalálhatóak. A Kontakt-5-el a T-80U páncélzata akár 620 mm-t átütő kinetikus lőszerek ellen is megvéd és 1000 mm-t a kémiai lőszerek ellen. Azt viszont ne felejtsük el, hogy a Kontakt-5 még mindig csak ERA tégla és az csak egyszer véd meg azon a részen, ha a következő találat ugyan oda megy akkor a Kontakt-5 nem fog megvédeni azon a részen. A Kontakt-5-nek sokkal kisebb az átfedése, így többet bír egy kicsivel.

news_t_80u_com_cbbdb98ddcc82e39d9ae914f0432af8a

Ami a tűzerőt érinti a T-80U ugyan azt a huzagolatlan 2A46M 125 mm-es ágyút hordozza magán, ami az összes társán megtalálható. Ami lőszer választékot illeti megmarad ugyan olyannak, mint ami a T-80-ban van. Kivétel viszont a T-80U kap egy új APFSD lőszert illetve egy lassabb, de nagyobb átütésű 9M119 “Refleks” ATGM-et.

Hogy a súly növekedést ellensúlyozzák, Szovjet mérnökök úgy döntöttek, hogy egy kicsit erősebb motort raknak a harckocsiba ami 1250 lóerő leadására képes. Az erősebb motor nem csak a megnövekedett súlyt kompenzálta, de jobb mobilitást is adott a járműnek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A T-80U már alig várja, hogy dübörögjön végre a War Thunder csatamezein az 1.87-es frissítésben.

Kategóriák:Bemutatók

Tagged as: , , ,

4 replies »

  1. Visszajelzés: War Thunder Info

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s