Post Scriptum

25. fegyveres-gránátos hadosztály “Hunyadi” klán bemutató (Post Scriptum)

 Sziasztok! Szeretném bemutatni nektek a Hunyadi hadosztályt. Barátságos, segítőkész emberekből álló csoport akik örömmel segítenek minden újoncnak akik úgy döntenek, hogy elkezdik a Post Scriptum-ot.

god_wajt2

 Üdv kedves olvasó! Egy kisebb ám neves osztag parancsnokaként szeretnék hozzátok szólni. A Hunyadi hadosztály már egy hosszú ideje fennálló egység melynek játékosainak tapasztata az elittől a zöldfülűig terjed ki. Osztagomnak mindig is az volt a célja, hogy minél több külföldi egység megismerjen minket és tudja azt, hogyha minket lát akkor komoly ellenféllel kerül szembe. Ez már nagyrészt sikerült is a kitartó akaratunknak köszönhetően. Egységem minden téren kimagasló teljesítményt nyújt (gyalogság és harckocsizás) a kiképzéseknek köszönhetően. Kiképzések nálunk fontosak, hiszen ezzel tudjuk a csapatmunkát, illetve a tudásunkat fejleszteni. Több külföldi egységgel is nagyon jóban vagyunk így sok privát küzdelemre kapunk meghívást hetente. Egységem minden hétvégén részt vesz különféle eseményeken. Ha új vagy a játékban és érdekel a klánom, bátran keress minket, hiszen örömmel segítünk kezdő játékosoknak.

 Mit tudunk garantálni? Remek atmoszférát, kiváló csapatmunkát, rang rendszer, remek közösség, elit játékosok, minden hétvégén izgalommal teli közösségi csaták.

Egységem a Discord nevű kommunikációs platformot használja aminek a linkje itt található:

https://discord.gg/FwrfnDa

 A besorolás nálunk úgy működik, hogy a szabályok elolvasása és megértése után egy beszélgetés után lehetősége lesz választani osztályt (gyalogos vagy harckocsizó) és egy szerepkört (orvos, harckocsi elhárító, stb). Az aktivitás fontos szempont, hiszen így tudunk biztos számokat mondani az eseményekre, hogy mennyi emberrel tudunk megjelenni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s