Bemutatók

F-100D Super Sabre

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

A játékban köszönthetjük az első tier VI-os sugárhajtású gépeket, melyek egyesült államokbeli képviselője az F-100D “Supersabre”.

A repülő a 10.0-s BR-rel az F-86F-2 alatt fog elhelyezkedni, előzetes információk alapján, ahhoz hozzákötve, így a teljes army (USAAF) ág kifejlesztése szükséges megszerzéséhez.

image

A játékban eddig elérhetetlen magasságokba tud eljutni, utolérhetetlen sebességgel, emellett pedig egyszerre egy fejlesztett verziót kapunk így az irányváltoztatás sem lesz annyira nehézkes folyamat. Alacsony magasságban sem szeppen meg a gép, mivel ez a földi támadó változat, és egy rácsapásból is könnyen fel lehet majd húzni.

Természetesen az ellenség megsemmisítéséhez fegyverek is kellenek, amikben szintén bővelkedik gépünk. Az orr alsó részében foglal helyet 4 db az F-86F-2-n már megismert 20 mm-es gépágyúból, viszont ez új nevet és sokkal több lőszert kapott, így nem kell félnünk attól sem, hogy egy-két rövid sorozat után kifogynánk a lőszerből.
Kiegészítő fegyverzete számos és változatos, a gépen 6 darab felszerelési hely (hardpoint) van, a két-két külsőre 200 kg-os bombák helyezhetőek, míg a belsőre tehetünk egy-egy Bullpup, vagy két-két Sidewinder rakétát, vagy bombákat egészen 1000 fontig szárnyanként. Ezen lehetőségekből 10 darab előre beállított variációval fog szolgálni nekünk a Gaijin.

Az F-100 a 9.0 jetek rémálma lesz. Hatalmas gyorsasága és félelmetes emelkedés elérhetetlenné fogja tenni, és soha nem lehetünk biztosak, mikor küld majd felénk egy Sidewinder rakétát, vagy egy 20 mm-es lövedékekből álló felhőt, amely olyan nagy sebzéssel rendelkezik, hogy már egy kis találat esetén a célpont azonnal felrobban. Legnagyobb veszélyben a nagy BR-ü bombázók vannak, akik nem olyan mobilisak, hogy a rakétát kikerüljék, és egyetlen fegyverüket a nagy sebességet pedig az F-100 kiröhögi.

A army repülőág kifejlesztése viszont nem kis feladat, így a végén a jutalom is viszonylag erős kell hogy legyen, aki mégsem akar annyit fejleszteni, a Gaijin kínál nekik vásárlásra egy premium tierV-ös repülőt, amivel lerövidíthetik a fejlesztéshez szükséges időt, és akár még az új csak kis szinttel rendelkező játékosok is azonnal belekóstolhatnak a sugárhajtású gépek csatájába.

image

Egyéb hírek


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Bemutatók

Tagged as: , ,

4 replies »

Hozzászólás