Hírek

Q&A (2019. Október /I.)

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Játékosok!

Hosszabb kihagyás után a gaijin újra ellátott bennünket Q&A-vel, válaszol: Vyacheslav Bulannikov


Sugárhajtású repülőgépek

Meg fogja kapni a kínai MiG-21 (J-7 Mk.2) a korabeli rakétáit, mint a PL-5 vagy a PL-7. Ha már itt tartunk, fog kapni a (szovjet) MiG-21 fejlettebb rakétákat.

Ha egy repülőre fel tudjuk szerelni az adott rakétát akkor lehetséges, hogy megkapja majd a játékban. A MiG-21-gyel pont az a probléma, hogy az említett rakéták más, új felszerelési pontot (pylon-t) igényelnek, ami még nincs bent a játékban. (Így amíg azt meg nem csinálják, le nem modellezik, addig az új rakéta sem valószínű, hogy érkezik.)


A MiG-21F-13 elég korlátozott fegyverzettel rendelkezik. Várható újabb variáns, fejlettebb fegyverzettel?

Persze, a MiG-21 rengeteg verzióval fogja magát képviseltetni a War Thunder-ben. Elfogadjuk, hogy a jelenlegi korlátolt képességekkel rendelkezik, de ez egy nagyon közkedvelt model volt a szocialista országok körében, így emiatt indította az F-13 a sort.


Most, hogy bejöttek olyan gépek a játékba, amelyek a teljes tartálynyi üzemanyagukat negyed óra alatt elhasználják ideje lenne behozni a játékba a külső üzemanyagtartályokat. Gépek százai számára lenne elérhető és fontos fejlesztés. Van bármi terv ezzel kapcsolatban?

Pont azok okok miatt, amik a kérdésben elhangzottak, nem zárkózunk el az említett külső üzemanyagtartályok bevezetésének gondolatától.

(Végre! Már 4-5 éve kérjük. Pl. Angliai csata mapon elég fontos lenne, de az is vicces, mikor a bombázót nem tudjuk kísérni a célig, pont ezen tartályok hiánya miatt és pont a pont előtt (!) lövi le egy vadász. – a szerk,)


A franciák elég híján vannak toptier vadászoknak. A Super Mystère B.2 nem tudja felvenni a harcot az új gépek ellen. Esetleg várhatunk arra, hogy az F-100D gépet lemásoljátok és beillesztitek a francia fába is, mint ideiglenes megoldás.

A Mirage már úton van, ahogy több francia toptier repülő is. De jó ötlet az F-100D-t lemásolni is, mindenképpen megfontoljuk.


Kína

Számíthatunk kínai tengerészeti és csavarrepülőgép ágra?

A másodikra mindenképpen, azt minden nemzetnek tervezünk adni, és a játékban is már elég sok ide alkalmas jármű van, így a keresgetésre sem kell sok energiát fordítanunk. Persze tervezünk saját tervezésűt is majd hozzáadni a fához.

A tengerészeti fa már egy sokkal nehezebb feladat, vannak elképzeléseink, de ez a feladat már sokkal bonyolultabb és nehezebb.


Várhatunk vietnami és koreai gépeket a kínai fába?

Nem zárjuk ki a lehetőséget, de jelenleg nem.


Egyesült Királyság

A britek elég korlátozott csavarrepülőgép arzenállal rendelkeznek. Míg minden más ágban van 5-6, addig a briteknél csak 3, a Scout és a Wasp szinte azonosak, és egyik sem rendelkezik komolyabb fegyverzettel. (Adjanak nekik végre torpedókat!)
Terveztek további gépeket adni a fához?

Természetesen!


Van valami oka, hogy a Westland Gazelle végül miért nem került be? Voltak fegyverzettel ellátott darabok, amik ugyanazt tudták cipelni, mint a French Aerospatiale változat. Hasonlót a németeknél is látunk, amik az Egyesült Államok fegyverzetével is el vannak látva. A Gazelle a Falkland-szigetek seregében szolgált 68 mm-es SNEB rakétákkal*.

A legfőbb probléma, hogy a 2*6 SNEB rakéta a játékban igen kevés, mivel itt csak akkor sebeznek, ha egy tucatot ellövünk az ellenfélre, így minden támadás után vissza kéne menni tölteni. Másik probléma, hogy ugyan fotóbizonyítékokat találunk ATGM rakéta felszereléséről, azonban irányítóegység is kell hozzájuk, különben csak sima irányítatlan rakétaként viselkednek. (khm) Helyette a Westland cégtől a Wessex behozatalát tervezzük.


Egyéb

A mostani gépeken a kiegészítő fegyverzetek elég zavarosak és átláthatatlanok. Nem lehetne valahogy átalakítani a rendszert? Például, hogy külön ki lehessen választani a fegyverzetet a különböző pontokra? (Pl. belső tér(belly), belső szárnyfelfüggesztés(pylon), külső-, stb)

Megértjük a problémát, és elfogadjuk, hogy bizonyos játékosok számár a jelenlegi rendszer nehezen átlátható és problémát okoz, dolgozni fogunk a hiba javításán.


Az új gépek mellé nem terveztek új, nagyobb és fejlettebb repülőgéphordozókat behozni? Jelenleg a toptier csatákban lehetetlen ezekről fel-le szállni, így ilyen esetekben a tengeri csapat szinte biztosan vesztett.

Igen, vannak terveink új hordozók bevezetésére magasabb szintű csatákba, amelyek már alkalmasak lesznek a háború utáni repülök számára.


Most, hogy már premium csavarrepülőknek is van levegő-levegő rakétája, terveztek bevezetni valami matchmakinget, a csavarrepülő csatákba? Korlátozást, vagy egyensúlyozott elosztást? Jelenleg az a csapat, amelyik csak kezdőjárművekkel van ellátva esélytelen a teljesen kihúzott 10.0-s gépek ellen.

A nagyon kevés játékosszám, és az megnevezett csatákat övező még kisebb érdeklődés miatt ez nagyon kétélű lenne. Megpróbálunk valamit tenni az ügy érdekében.

+*2 (Már nem Bulannikov)

Jön új hangsebesség feletti brit vadászgép a következő frissítésben?

Kövesd a híreket! 🙂


Mi a helyzet Olaszországgal, onnan is hiányzik a csavarrepülőág, az olasz hajókra pedig már évek óta várunk. Már a zárt próbán is voltak olasz vízi járművek, Olaszországnak elég komoly flottája és tengeri befolyása volt a háborúban.

Az olasz flotta behozatalán már a zárt próbák közben gondolkoztunk, de mivel még közelében sincs a prioritási listánknak ezért a közeljövőben biztos nem fognak bejönni. Az olasz csavarrepülőgépékről pedig hamarosan hallani fogtok.


Többi Q&A


Forrás: War Thunder

* A Falkland szigetek védelmét a Falkland-Szigeteki Brit Haderő (újabb nevén Dél Atlanti Szigeteki Brit Haderő) látja el. Ez egy angol vezetésű egység, amely szinte teljes egészében ‘lízingelt’ brit felszerelést használ. Különböző alosztályaiban vannak brit-angol és helyi katonákat foglalkoztató egységek. (Utóbbi a Falkland-Szigeteki Védelmi Erő)

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s