Bemutatók

USS Somers (DD-381): Egységben az erő

A USS Somers a vezérhajó a saját osztályában az 5 társa mellett. Ez az osztály sokkal effektívebb kazánokkal és jobb tűzerővel rendelkezett, mint az régebbi Porter-osztályú hajók. Hamarosan a War Thunder kapitányainak lehetősége lesz a parancsnokságuk alá vonni a legújabb amerikai rombolót ami az 1.87-es frissítéssel érkezik!

Lényegében: Egy új, nagyon jó mobilitással rendelkező amerikai romboló, ami figyelemre méltó számú torpedó vetővel van ellátva.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A War Thunderben a USS Somers egy új III. szintű hajó lesz az amerikai romboló vonalon. A sokoldalú társaival ellentétben ez a hajó nem csak gyorsabb hajó lesz az amerikai rombolók közül, hanem a legjobb lesz a nagyobb hajók támadására amit a figyelemre méltó fegyverzete is mutat.

Ha már a fegyverzetnél tartunk, akkor egyből láthatjuk, hogy ez a hajó legkomolyabb jellemzője. A fő fegyverzete 8 db 5″-es (127 mm) ágyúból áll, amik duplán vannak elhelyezve 4 db Mk.22-es toronyba. A Somers egyértelműen az egyik legjobban felfegyverzett amerikai romboló.

news_destroyer_somers_com_a81485ad1a1d0f97783d432f4cd54c6b

Azonban az Mk.22-es tornyok csökkentik a USS Somers (csak néhány szögben) repülők elleni védelmét, mivel nagyon limitált a tüzelési szögük a régebbi modellekhez képest, amik megtalálhatóak a Sumner-osztályú hajókon például. A Somers repülök elleni védelmében segít 2 db 1.1″-es (28 mm) ágyú, vagy másik nevén “Chicago Piano”, illetve 2 db .50 kaliberes Browning géppuska.

A Somers még mindig egy nagy ellenfél a repülőknek, mivel a lőszerei rádió gyutacsosak a fő fegyverzetben, így még mindig egy elég erős harcos marad a hadihajók körében. Ezen kívül a figyelemre fő fegyverzeten kívül a Somers hajók ellene fegyverzete is kiemelkedő a maga 3 db négyszeres 533 mm-es torpedó vetőivel.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az osztály bemutatása évén a Somers-osztályú rombolók valami nagyon speciális helyet foglaltak el az amerikai haditengerészetben, mivel egy teljesen új gőzturbinát kapott ami hasznosította szuper forró gőzt nagy nyomáson. Amíg ez a technológia hamarosan alap szabvány lenne az elkövetkező amerikai rombolóknál, addig a USS Somer előnyt élvezett az új technológiából ami hatalmas hatótávot adott a hajónak, de ennél sokkal fontosabbat a War Thunder-ben a végsebessége 37.5 csomó (69 km/h) lett. Ennek köszönhetően a USS Somer lesz a leggyorsabb amerikai romboló.

A USS Somer már csak az 1.87-es frissítésre várakozik a kikötőben, hogy hamarosan újra vitorlát bonthasson és beszálljon a csatába a War Thunder vizein.


Összes magyar cikk az 1.87-es frissítésről!


3 replies »

  1. Visszajelzés: War Thunder Info

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s