Hírek

B1 Centauro – A kerekes nagymacska

A B1 Centauro egy olasz kerekes páncélvadász, ami egy közös terméke volt sok jól ismert olasz társaságnak a ’80-as évek közepén.

Tömören: Nagyon mozgékony és jól felfegyverzett páncélvadász, ami képes akár a 100 km/h-s sebességet is elérni!

12

A War thunderben a B1 Centauro az egyike lesz azoknak a járműveknek amik az olasz fejlesztési fa legmagasabb szintjét fogják képviselni az egyre rohamosabban érkező 1.85-ös frissítésben. Amiben a V1 Centauro kimagaslik a többi nagy szintű harckocsi közül az a mobilitása. Egyszerűen szólva – verhetetlen.

A kiváló mobilitás a Centauro 520 lóerős motorjának köszönhető és a relatív könnyű súlyának ami mindössze 27 tonna. Az erős motor és a pehelysúly kombinálva egy jól megtervezett felfüggesztéssel lehetőséget ad a Centauro számára, hogy a végsebességét a 110 km/h-t úton elérje.

3

Akárhogy is, hogy ezt a kiváló mobilitást elérje olasz mérnököknek fel kellett áldozni valamit, az áldozat pedig a páncélzat lett. A Centauro csak nehéz géppuskák ellen képes ütéseket kibírni, de ha valami nagyobb talál telibe akkor a páncél sokat nem fog segíteni.

Szerencsére ez a verziója a B1-nek kap egy páncélcsomagot is, ami tartalmaz ROMOR ERA (kompozit páncél) téglákat amik a jármű testét és tornyát körülveszik. A plusz páncél a HEAT lőszerek ellen védelmet nyújt, viszont ez inkább csak egy második esély, hogy vissza tudj vonulni, vagy lehetőséget ad el menekülni egy kellemetlen szituációból.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


Összes magyar cikk az 1.85-ös frissítésről!


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , ,

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s