Hírek

Pályaszűrő opció a War Thunderben!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Hatalmas csoda történt! A Gaijin úgy döntött egyszer hallgat a játékosokra, és bevezetik a pályaszűrő opciót a matchmakerbe.

A matchmaker működését aki nem ismerné, annak az alábbi linket ajánljuk.

A matchmaker működése.


Az új opcióval lesz lehetőségük ‘nem kedvelni'(megvetni) és ‘letiltani’ pályákat. (Számuk a elérhető pályák számától fog függni. Olyan 2-4 pályát tudunk majd ‘megvetni’ és egyet letiltani)
Első lecsökkenti míg második teljesen megakadályozza az esélyét, hogy a kiválasztott pályán kelljen játszanunk.

A módszer nagyon egyszerű.
Az MM úgy működik, hogy (a várakozó játékosok alapján) választ egy BR-t és egy pályát*, ha mondjuk a választott BR 5.0 és mi a szóráson(+/- 0.33-0.67) belül vagyunk (pl 4.33), de a pályát a ‘megvetettek’ közé soroltuk, akkor csak akkor dob minket be, ha másképpen nem tudná elindítani a csatát, vagy minket nem tud máshova bedobni, bizonyos időn belül.
Ha a pályát ‘letiltjuk’, akkor oda az MM-nek soha nem szabadna minket arra a pályára bedobnia.

Figyelem! A ‘letiltás’ funkció csak a premium fiókkal rendelkező játékosok számára lesz elérhető.

Sajnos a opció, még csak pályákra vonatkozik, tehát ha egyébként szeretünk egy pályát, csak egy feladattípusát nem, akkor döntenünk kell, hogy az egész pályát kevesebbszer fogjuk látni, vagy elviseljük, amikor pont olyan feladatot dobott be, amin nem szeretjük az adott pályát.

A gaijin folyamatosan fogja figyelni, a statisztikákat, a legkevésbé kedvelt pályákat át fogjuk dolgozni, hogy azok elnyerhessék újra a játékosok tetszését.


Szerkesztői vélemény:

“Yippee”

Végre a gaijin úgy dönt, hogy hallgat a játékosokra is. Reméljük, hogy végre jó útra állnak, és a játék a folyamatos és egyre gyorsuló lejtmenetből, újra egy stagnáló állapotba tér vissza. Azt nem várom, hogy olyan jó legyen, mint pl 1.29 és 1.49 között, de ha már a minőség és a játékélmény nem csökken az is már haladás. A játékosoknak igenis kell, hogy legyen beleszólása, ö nekik szól elvileg ez a játék, ők fizetnek érte, és supertesterek híján, még a testelési munkákat is ők végzik el.
Nem akarok semmit elkiabálni. A ghost shotok, a folyamatos crash, a nem megjelenő markerek, az eltűnő textúrák, az átlőhető falak, és a gunner/barrell/breach nélkül visszalövő ellenfelek, továbbra is jelen vannak, és nagyon ingerlőek, de ha a gaijin a cashgrabek helyett/mellett a hibák javítására, és a játék fejlesztésére is figyelmet fog fordítani a továbbiakban, az már egy nagyon pozitív jelenség lenne számomra.

#Fixthegamein1.91 ??

Vajon az új #Fixthegamein1.91 mozgalomnak a hatása a jelenlegi bejelentés? A vélemények megoszlanak.

Ti mit gondoltok? Írjátok le a véleményeteket itt, vagy fb oldalunkon hozzászólásban.

5 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s