Bemutatók

USS Brooklyn: Néha a több, tényleg több

A USS Brooklyn az újgenerációs amerikai könnyűcirkálók vezérhajója, mely az 1930-as londoni tengeri fegyverzetkorlátozó egyezmény szerint épült. A War Thunder kapitányai irányításuk alá vehetik ezt az erőteljes új hajót a hamarosan érkező 1.87 frissítésben!

Röviden: Az egyik legjobban felfegyverzett könnyűcirkáló amit a US Navy valaha használt. Könnyedén el tud bánni az ellenségével a tizenöt 6-inch ágyúit használva!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

War Thunderben a USS Brooklyn egy új IV. rangú hajó lesz az amerikai könnyűcirkáló vonalon. Hamarosan minden kapitánynak esélye nyílik, hogy csatába vigye a War Thunder eddigi legerősebb hajóját.

Noha egy könnyűcirkáló, ami igazán kiemeli a USS Brooklyn-t a többi közül, az nem nagyobb mérete, vagy modernebb kinézete, hanem tűzereje. Míg vetélytársai ágyúinak száma 4 és 10 között változik, a USS Brooklyn 15 6-inch (152mm) ágyúval van felszerelve, szétosztva 5 darab tripla-toronyban!


Háttérkép letöltés: 1280×1024 1920×1080 2560×1440

Az elrettentő mennyiségű főágyú mellett a Brooklyn rendelkezik nyolc 5-inch (127mm) többcélú ágyúval a fedélzeten és néggyel a fedélzet oldalán, de egyáltalán nincs torpedója. Az 5-inch-es ágyú egyformán jó ellenséges felszíni hajók és repülők elleni védelemre, mivel közelségi gyújtós lőszert is tud lőni. Emellett még 8 nehézgéppuska egészíti ki a fegyverzetet.

Fun fact: Bár némelyikük komoly sérüléseket szenvedett a második világháború alatt, az összes Brooklyn-osztályú könnyűcirkáló végigszolgálta a háborút, néhányuk még több évtizeddel később is szolgálatot teljesítettek más országok flottájában.

A halálos fegyverzet melletti másik ellenérv a Brooklyn megtámadására, a páncélzata. A vízfelszínnél található övpáncélja eléri a 127 millimétert, a fedélzet az 51 millimétert is. Ezáltal a USS Brooklyn valamennyire védve van mindenféle ellenséges tűztől.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Egy hosszirányú válaszfal különíti el egymástól a hajó 8 gőzturbináját, amik segítségével elérheti a 32.5 csomós (60km/h) sebességet is. A szoros elrendezés miatt egy jól irányzott lövés 4 turbinát is könnyen kiüthet, mivel a hajó páncélzata a vízvonal alatt nem áll ellen a rombolók és cirkálók lövéseinek.

A USS Brooklyn teljes sebességgel érkezik a War Thunder tengeri csatáiba, és az 1.87 frissítésben számíthatunk érkezésére.


Eddigi 1.87 cikkek a War Thunder Info-n

Kategóriák:Bemutatók

Tagged as:

4 replies »

  1. Visszajelzés: War Thunder Info

Hozzászólás