Hírek

Új Event-rendszer érkezik a War Thunder-be

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!


Búcsút mondhatunk a régi War Thunder Event-eknek, mivel a egészet átdolgozzák a Sturmtiger rendszeréhez hasonlóra!

A gaijin megszünteti az eddigi járműszerzős Event-eket, a téli kivételével. [Hogy az miért marad? …gaijin] Az összerakósak teljesen eltörölve, a feladatosakból pedig csak a téli marad.

Természetesen nem maradunk grindolás nélkül, helyettük egy permanens event-rendszer érkezik, aminél minden napos játékkal és hivatalos előrejelzések szerint 35,000-45,000 folyamatos pontkövetelményekkel érkezik helyette egy új a Sturmtiger-rel érkezetthez nagyon hasonló. A pontos pontkövetelmény a jutalomjármű szintjétől fog függeni.

A jutalom járművek típusa periodikusan fog váltakozni légi, földi és vízi járművek között, egy megszerzéséhez átlagosan 12-18 napot kell folyamatosan játszani, a már említett 45 ezer pont megszerzésével. Az, hogy minden nap meg kell-e szerezni a 45 ezret, vagy mondjuk elég a 18 napból például 16-on, a maradék kettő pedig csak az eladhatósághoz kell például (legtöbb elvileg eladható lesz) még nem tudni. Minden típushoz az adott típussal kell pontot csinálni (Harckocsihoz harckocsival, hajóhoz hajóval, stb). A napi feladatokat aranyért is meg lehet majd vásárolni, így egy nap kihagyás még nem jelenti a jutalomról való biztos lemaradást. A feladatok aranyköltsége szintén a jutalom szintjétől függ.

Ezen események folyamatosan fognak folyni az év során, egyik véget érésétől számított 2-3 napon belül indul majd a következő. Ami azt jelenti, hogy azon játékosok, akik évi minden napjuk egy jelentős részében WT-ben szenvednek “grindolnak”, az átlag 16 helyett évi ~18 db járművet fognak tudni szerezni.

Részletesebb információkkal a következő napokban fogunk tudni szolgálni.


Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , ,

8 replies »

Hozzászólás