Hírek

Új zene a játékban!

Kedves játékosok!

Az 1.77-es frissítésben új zenék is kerültek a játékba amelyeket akkor hallhatsz mikor az adott nemzettel játszol!A szovjet járműveket, valamint a győzelmet vagy a vereséget élvezve/szenvedve legendás számokat hallhatunk: “Red Starred Avengers”, “Arise, Great Country” és “A Step Toward Victory”. A német harckocsi parancsnokokat és a pilótákat “Flight of the Valkyries” hívja a csatába és az újonnan hozzáadott nemzetek számára új zenéket rögzítettek, amelyeket most bemutatnak. Ráadásul az új zenéket ingyen tudjátok letöltheti a LINK követésével.

Már 68 zeneszám van a játékban! Valószínűleg hallottad a korábban megjelent “Steel Symphony” -et és a “Prokhorovka Hősöket”, sőt még a haditengerészeti csatákban is hallgathatod a speciálisan felvett dalokat.

Különösen a frissítés megjelenése érdekében mintegy 20 percnyi új tematikus zenét rögzítettek, amely a játék betöltő képernyőjén és a hangárban hallatszik három nemzetnél: Nagy-Britannia, Olaszország és Franciaország. Láthatod, ahogy a számokat az alábbi videóban rögzítették. 

Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s