Hírek

[Esemény] “Tüzes labda” – labdarúgó bajnokság tankoknak

war-thunder-football

Kedves játékosok!

 

2018.július 05. 15.00-tól 2018. július 09. 11.00-ig

 

A War Thunder fejlesztői végre belátták, hogy nem csak áprilisban kell népszerű eseményeket (eventeket) szervezni, hanem haladni kell a korral és a konkurenciánál méltán népszerű és érdekes játékot a “Tankfocit” elhozták számunkra is!Mutasd meg mindenkinek, hogyan lehet gólt szerezni az új “Tank Football” eseményen! Játssz és szerezz egy egyedi matricát – tüzes labdát!

fire_ball_decal_9591530c9ea24c01c8a01509e7b076ea

Szerezd meg az egyedi “Tüzes labda” matricát komoly elvárások árán: Játssz a meccsen legalább 30% aktivitással, ergo ne lépj ki a végéig és a tiéd. 🙂

A sportharckocsimodellek kifejezetten a Tank labdarúgáshoz készültek. A páncélozott szörnyetegből  most egy igazi sportgépünk lett: egy könnyű szerkezet, amely speciális ötvözetekből-, egy tuningolt futóműből- és természetesen egy turbófeltöltős motorból áll. Ezeken a járműveken a speciális fékkonstrukciónak köszönhetően erőteljesen növelt a fékhatás!

Kezdetben a “Munchausen” fúvóka-kompenzátor úgy lett kialakítva, hogy a páncélozott járművek képesek legyenek áthidalni az árkok, falak és víz akadályait, de nem vezették be a szolgálatba, mivel nem bírták az igánybevételt. Emiatt a Global Tank Football Association kifejezetten versenytársak miatt fogadta el.

Az ilyen ütőfej használata speciális portöltettel együtt lehetővé teszi a harckocsi számára, hogy nagy impulzust adjon az ágyú irányába. Használd ezt a lehetőséget látványos ütésekre, labda elfogásra és az ellenfél feldöntésére.


2 esemény érhető el egyszerre

  • 3 vs 3 véletlenszerű játékosoknál (nem a csapatnál)
  • 4 vs 4 az osztagok számára

A meccsnek két szabályos 5 perces félideje van. Döntetlen esetén a játékosok két további 1,5 perces időtartamot kapnak. Csak a játékidőt veszi figyelembe. Ha az eredmény a két további periódus után még mindig döntetlen – a győzelmet nem adják meg egyik csapatnak sem.


Forrás: War Thunder

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s