Hírek

AMX-30 ACRA: Luxus Francia stílus

A speciális modifikációja az AMX-30-nak az AMX-30 ACRA, egy Francia 6. járműszintű harckocsi, huzagolatlan ágyúval ami képes ACRA rakétákat kilőni.

AMX-30 ACRA, közepes harckocsi, Franciaország, 6. járműszint.

Pozitívumok

  • Tökéletes ACRA irányított rakéta.
  • Megfelelő mobilitás.

Hátrányok

  • Gyenge páncélvédettség.

12

A Francia kormány nem biztos, hogy elfogadta volna az 1 000 000 francia márkába kerülő komplex irányított rakéta legyártását (főleg, hogy 30 000 volt darabja), de ez a War Thunder játékosait nem kell, hogy zavarja hiszen ezt a luxus cikket sokkal könnyebben megengedhetik maguknak majd a harckocsizók. Az AMX-30 ACRA a War Thunderbe az 1.92-as frissítéssel érkezik a Francia nemzet harckocsija a 6. jármű színbe. A harckocsi egy egyedi ágyúval van felszerelve, egy 142 mm huzagolatlan ágyúval, amelyet az ACRA programban fejlesztettek ki. A játékosok két féle lőszerből választhatnak majd: Robbanó lőszer (HE) és ACRA ATGM, amely képes akár 800 mm páncélt is beütni. A rakéta hatótávolsága a 3 km-t is meghaladja és supersonic-us sebességet is eléri majd. A torony úgy lett módosítva, hogy az űj ágyú beleférjen, de ezt leszámítva, a páncélvédettség, legénység, a mobilitás és a maximális sebesség ugyan az, mint az AMX-30 (1972).

3

Az AMX-30 ACRA nagyon hasonlít az amerikai M551 “Sheridan”-re, mivel mind kettő nagyon dinamikus rakéta tűzerővel bír. A többi előny mellett az ATGM nagyon kompetens páncélátütő képességgel, sebességgel és hatótávolsággal rendelkezik. Az ATGM tűzgyorsasága nagyjából 4 rakéta/perc, ami egész jó. Másik előnye a harckocsinak a dinamikus adottságai. Hátránya a gyenge páncéljában rejlik ami az 5. járműszintű harckocsin is van (AMX-30). Az AMX-30 ACRA nem rendelkezik gyorstüzelő légvédelmi gépfegyverrel és a tetőgéppuska is csak kicsi kaliber.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Röviden az AMX-30 ACRA egy jó és érdekes harckocsi lesz 6. járműszinten aminek megvannak az erőssége és a gyengesége. Egy egész kompentens harckocsi lesz 5.-6. szinten. Az AMX-30 ACRA érkezik a War Thunder csatamezire az 1.93 “Cápa Támadás” frissítéssel, mint az új 6. járműszintű Francia közepes harckocsi

 

Kategóriák:Hírek

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s