Hírek

Az EAC szükséges lesz az Arcade harckocsi csatákba lépéshez is!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Az EAC gépátvizsgáló program már három hónapja kötelező a War Thunder legtöbb (komoly) csatájába való belépéshez. Arcade csatákhoz azonban még nem volt szükséges.
Most a gaijin meghozta a szükséges változtatásokat és március 24.-töl elindul egy pár napos próbafázis, amiben meglátjuk, hogyan szerepel az EAC ott.
[Hogy ezen napokban indokolatlan ban esetén lehet-e keresetet benyújtani, hogy élő ember vizsgálja meg az esetet nem közölték. A kérdéssel megkerestük a gaijin illetékeseit, amint válaszolnak a cikket frissítjük.]

A bevezetés időpontjától arcade harckocsi csatákba is csak az EAC-vel lehet belépni, így érdemes már most bekapcsolni azt a launcherben mindenki számára.

A pontos időpontot még nem tudjuk, de minden játékos érzékelni fogja, mert amikor bevezetésre kerül a játékot egyszer újra kell majd indítani, hogy arcade csatába mehessen a játékos.
Ezután már nem fog többet zaklatni.

Reméljük nem fog a szükségesnél több fennakadást vagy kellemetlenséget okozni a játékosoknak.

A feljelentő rendszer továbbra is működik és a legerősebb bástyája a csalók elleni harcnak, kérjük ha bárki csalót talál ezen az oldalon keresse meg a csatát, és pontos indoklással és idő linkkel jelentse fel a személyt.
[Minél többen jelentik fel annál nagyobb eséllyel vizsgálják ki az esetet. 1 feljelentés még elhanyagolható, de ha 10 játékos jelenti fel ugyanazon replay-en a csaló játékost, akkor azt nagy valószínűséggel megvizsgálják.]

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , ,

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s