Hírek

Ellenlépések a tiltott módosításokkal szemben – “Különleges eset”

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Mostanában a havi ki lett “banolva” cheat miatt cikkünket facebookon osztjuk meg veletek, most viszont különleges eset történt.

Elite csalóprogram

PWE és DNM (volt) játékosai szert tettek az ‘elite’ War Thunder cheat-re, ami a videókon gyakran látható aimbot, wallhack, ESP, radar és hasonlókon kívül, sok egyéb komolyabb funkció mellett rendelkezik végtelen és azonnali tűzoltókészülék és legénység újratöltési opcióval és azonnali javítással is.

Elragad a kísértés

Mivel nekik is már elegük van a sok csalóból a játékban és főleg a versenyeken, ezért úgy döntöttek ki is próbálják mit tud a kicsike, viszont tettük nem járt következmény nélkül. Szinte azonnal mind a heten kapták a ban-t.

Amit szabad Jupiternek…

Habár a program absolute lenyomozhatatlanságot garantált, úgy tűnik a Gaijin tökéletesen tisztában van vele, ki és mikor használ csalást, így minden játékost eltanácsolunk bármilyen hasonló program kipróbálásától, bármit is ígér az. A csalóknak persze lehet, hogy valamilyen úton sikerült kicselezniük a rendszert, de az sem tarthat örökké.

A vég garantált

A havi hullámoktól eltérően több nagyobb szintű, esetleg top században szereplő játékost is eltiltottak, ezzel jelezvén, hogy nagy századokban sincsenek a csalók mindenképpen biztonságban.

banhammer-shirt_large

Forrás: knowyourmeme.com


Az információkat az említett játékosoktól szereztük.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s