Hírek

RIP Thunderskill

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

A tapasztaltabbak talán ismerik a thunderskill.com oldalt. Több nagyon hasznos funkcióval rendelkezik, legfőbb haszna egyéni ellenfelek, csapatok, századok tudásszintjének meghatározása. Versenyeken fontosabb taktikák készítésénél elengedhetetlen segítséget nyújt, de századkeresésnél, vagy századoknak jelentkező játékosok rostálásánál is hasznos tud lenni.

Az oldal már vagy három éve áll rendelkezésünkre, ahol teljesen ingyenesen élhetünk szolgáltatásaival. Viszont, nem tudhatjuk hogy még meddig, olvasva az alábbi közleményt:

Thunderskill not

Angolul nem tudóknak: röviden arról szól, hogy az oldal nem kap további frissítéseket, de szerencsére amíg a reklámbevételből futja, a szervereket továbbra is fizetik, tehát ha nem is teljes funkcionalitásában, de határozatlan ideig továbbra is tudjuk majd, használni az oldalt.

Hogyan tudok segíteni?

Az oldalon szerepel egy link is, ahova támogatásokat lehet küldeni, de pénztárcánkba való belenyúlás nélkül is tudjuk támogatni az oldal fennmaradását.
Ehhez nem kell mást tennünk, mint csak az oldalra érvényesen kikapcsolni az adblock programokat, ezt az adblockerre majd a enable on this side (engedélyezés ezen az oldalon) gombra való rákattintással meg is tudjuk tenni.
A reklámok nem idegesítőek, és se felugró se az ember arcába nyomott formátumuval nem lehet találkozni, így legtöbben észre sem fogjátok venni, hogy ki van kapcsolva.

Köszönjük a figyelmet, látogassátok minél gyakrabban a thunderskill weboldalát (adblocker nélkül) segítve a fennmaradását, hogy hasznos funkcióit továbbra is élvezhessük.

Jó hír az oldallal kapcsolatban

“A Thunderskill weboldalának megkérdőjelezendő jövőjével kapcsolatos hírre, az egész nemzetközi közösség megmozdult és támogatások halmazával lepték el a oldalt fenntartót. A támogatások elegendőek, hogy az oldal továbbra is üzemeljen még hosszú-hosszú ideig. A gaijin továbbra sem támogatja semmilyen javítással (néha van egy-kettő) az oldal működését, így a pontosabb és jobb működés csak korlátozottan várható.”

A. Derechenko az oldal fenntartója és üzemeltetője

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s