Hírek

M60A1 Ariete csomag – előrendelhető

Kedves játékostársak!

Mint az tudhatjátok már, érkeznek szépen lassan az előrendelhető járművek, amik a következő nagy frissítésben lesznek majd elérhetőek. Az M60A1 “D.C. Ariete” az olasz fejlesztési fába érkezik, ami az 1.85-ben lesz majd elérhető (nagy eséllyel 5. szintű harckocsi lesz 8.0-8.3-as harci beosztással). Na de lássuk is, hogy ez a különleges csomag mit tartogat számunkra.

2

M60A1 “D.C. Ariete”

Az olasz verziója az amerikai M60A1 közepes harckocsinak ami az amerikaiak által licencel megkaptak az olaszok is. Összesen 200 darabot gyártottak, amik a 70-es évektől egészen a 90-es évekig szolgáltak. Az M60A1 105 mm-es M68 ágyúval van ellátva, ami képes volt HEATFS használatára is, ami 400 mm-t volt képes beütni. A legfőbb megkülönböztető jele volt ennek a harckocsinak a meredek döntése a torony elejének, illetve a jobb test páncél szemből. Az olasz M60A1-nek egy különleges matrica csomaggal érkezik – a 132nd Armoured Division’s “Ariete”. Illetve az amerikai társával szemben, neki van füst rendszere.
Minden prémium jármű növelt Silver Lion (ezüst oroszlán) és Research Point (fejlesztési pont) hozamot garantál és az adott jármű összes modifikációját megkapjátok.
Ariete

Kicsit az M60A1-ről:

Az M60A1 egy komolyabb fejlesztése volt az M60-nak. Ez a típus egy nagyobb, ideálisabb formájú tornyot kapott, illetve fejlesztettek a páncélvédelmen és a lengéscsillapítókon is illetve még lövegstabilizátorral is rendelkezett. Az ágyúnk egy 105 mm-s M68 ágyú ami APDS, HESH, HEATFS és Smoke lőszerek kilövésére képes. Nagy vonalakban a lőszerek karakterisztikája:

  • APDS: Az APDS-el ügyesen kell bánni, mivel hajlamos sokszor nem a kívánt sebzést okozni a harckocsiban. Lőszerrekeszt, illetve legénységi tagokat célozzunk vele.
  • HESH: A Hullbrake (testtörés) királya. Lényegében egy robbanólőszer hatalmas átütéssel.
  • HEATFS: A HEAT lőszernek egy igen komolyan fejlesztett változata. Pontos és halálos. Ezzel a lőszerrel mindent be lehet lőni. ERA-ra vigyázzunk.
  • Smoke: Füstlőszer, taktikailag fontos területek füsttel való elárasztására, ellenséghez való rejtett odalopózásra vagy sérülés esetén elrejtőzésre.

Mobilitása a tanknak elfogadható, hiszen egy nagyon erős motort kapunk, de a terepjáró sebességünkkel akadnak problémák. A 48 km/h végsebességünket megtudjuk könnyen közelíteni szerencsére. A helyben fordulásnak köszönhetően könnyen tudunk megfordulni, illetve gyorsan tudunk pozíciót váltani.


Összes magyar cikk az 1.85-ös frissítésről!


Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , ,

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s