Hírek

Tengeri menet

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Az első tengeri csaták egyik kedvenc játékfeladata a tengeri menet most visszakerül a játékba esemény formájában.

A feladat nagyon egyszerű, az egyik csapat kap maga mellé számítógép irányította uszályokat amiket meg kell védeniük, míg az ellenfélnek célja ezen hajók elpusztítása. 

A játék a csata elején “spawnoltat” 3 uszályt és 5 kísérőt, a védő csapat pontot veszít, ha egy uszály elsüllyed, (kísérő elsüllyedése esetén nem) a támadó csapat pedig akkor, ha a menet megtesz egy adott távolságot.
A csata véget ér, ha az összes uszály elsüllyed, vagy ha legalább egy végigér a kijelölt útvonalon. Nyilvánvalóan az első esetben a támadó, míg másodikban a védő csapat nyer.
Akkor is vége a mérkőzésnek, ha az egyik csapatból mindegyik játékos kihull, ekkor az azzal ellenkező csapat nyer.

Emiatt a csata nem pár hadi szempontból egyáltalán nem fontos pont köré telepedik, hanem egy sokkal nagyobb területen terül el, ahol a csapatoknak kézzel fogható célja és feladata van. Az uszályokat sem kell természetesen félteni, mivel azok rendelkeznek önvédelmi fegyverzettel, így az óvatlan játékosok ha közel merészkednek, váratlan meglépetés érheti őket, akár az uszályokról, akár az őket kísérő NPC csónakokról. Repülővel az ellenséges menet közelébe merészkedni öngyilkosság. 

Sajnálatos módon az esemény csak nagyon kis 1.0-2.7-es BR-ü csónakoknak elérhető, így a hajózni szeretne ilyen izgalmas feladatok mellett az most ezt nem teheti meg. A csaták “Norway” vagy “African Gulf” pályán vannak.
A repülők behozata SP-be kerül, de az azt befolyásoló tényezők ki lettek kapcsolva, így kevés végrehajtott érdemmel is lehetséges velük spawnolni, akár többször is.

Ha szeretnétek kipróbálni az eseményt sem kell kapkodnotok, azt december 17. reggel 10 óráig elérhető, aki pedig megunta már az unalmas tengeri csatákat ezzel felfrissítheti a csónakázás élményét.


Forrás: War Thunder

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s