Hírek

WT Közösségi reakció: 🇮🇹M60A1 változtatások

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

A 1.87-es frissítésben változtat a Gaijin az olasz 🇮🇹M60A1 harckocsin, ez újból reakcióra késztette a War Thunder közösséget.

Ahogy már a frissítési leírásban is olvashattátok az 🇮🇹M60A1 az 1.87-ben elveszíti a stabilizátorát és lekerül 7.7-be. Ez amiatt történik, hogy a hitelességet még értékelő játékosok tömegével hívták fel a Gaijin figyelmét a tényre, hogy az soha nem is rendelkezett stabilizátorral, végül a cég most kötélnek állt.

Azonban ez egy újabb a fejlesztők által nem várt reakciót hozott, azon játékosoktól akik fizettek az adott harckocsiért, ugyanis azt pénzért lehet csak meg venni. (premium)

Sok lehetőséget vetettek fel a fizető játékosok, de kettő tűnik leginkább lehetségesnek.

  • Lehessen visszaváltani a harckocsit, ekkor a játékos visszakapná az érte kifizetett összeget és a fiókjáról eltávolítanák az M60-at.
  • A mostanit nevezzék át: 🇮🇹M60A1 AOS-re(a stabilizátorral ellátott változat)
    • Esetleg, ha be akarják hozni a sima A1-et akkor legyen kettő külön harckocsi, úgyis csak egy értékben különböznek, amúgy ctrl+c → ctrl+v, még a Gaijin is jól járna, mert sokan mind a kettőt megvennék.

Viszont mind a két megoldás komoly problémákba ütközik ezért egyenlőre a Gaijin mind a kettőt cáfolja az alábbi indokokkal:

Az első habár nagyon ésszerűnek és egyszerűnek tűnik, valójában lehetetlen megoldani, ugyanis ellenkezik a gaijin ‘nincs pénz (vissza)fizetés’ irányelvével. A cég erre nagyon ügyel, még saját alkalmazottjai egyes részének is játékbeli arannyal fizet, valós pénz, vagy az ahhoz közelibb gaijincoin helyett.

A második ezért talán közelibbé válik, viszont az átnevezéssel nem tudnák megoldani az alap problémát a két harckocsis ötletnél pedig előjön a munka problémája. Igaz, hogy a munka legnagyobb része másolás, de rengeteg adatot és mash-t kéne átmásolni, emellett pedig lenne két szinte teljesen azonos premium harckocsi egymás mellett, ami nem mutatna jól külső szemmel.

Az ügy egyelőre kibontakozóban van, most a gaijinnak kell lépnie, a további fejleményekről folyamatosan fogunk tájékoztatni a cikkben.

1 reply »

  1. Visszajelzés: War Thunder Info

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s