Videó

War Thunder vicces: serverhibák

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Reméljük kis áprilisi tréfának ezen cikk mai megjelenését még toleráljátok. Az eset azonban nem tréfa.

A War Thunder serverei március hónapban, főleg második felében, nagyon ingatagok voltak, lövések tűntek el, a játékosok járművei ide-oda teleportáltak, vagy éppen csak késve mozogtak. (erről is lesz majd WT vicces) A hiba kicsúcsosodása, és (talán) tökéletes össze-szedetére, bemutatására az alábbi video szolgál.

(Az eset nem volt előkészítve, a hangok így nincsenek egymáshoz igazítva hangerőben, talán így is érteni mit mondok(még ha orrhangon is). Ezért bocsánatot kérek, a másodlagos felvevőm is ezentúl be lesz ‘hangolva’. Az esetkor az elsődleges felvevő kiírt egy több száz MB-os frissítést, ezért a másodlagosat használam: vesztemre :P)A csata azzal zárult, hogy a részt vevő játékosokat a Gaijin kidobta a bejelentkező képernyőre. Csapattársaimnál utólagosan rákérdezve, az eset nem ismétlődött meg, erről a csatáról csatajelentést senki sem kapott, így azt nem tudjuk meg soha, kit hozott ki a Gaijin győztesnek. (Én mérgemben “ki ALT+F4-eztem”)

Az eset tökéletesen bemutatja azt a megbízhatatlanságot, amelyre több ezren panaszkodtak már az utóbbi hetekben. A nappali átlag játékosszám továbbra is 20-30k körül van, így nem a túlterhelés okozza a galibát. Az előfordulási gyakoriságában szabályrendszert nem talált eddig még senki, a jobb net/gép, és Oroszországhoz közelebbi lakóhely, nem mérsékli a hibák előfordulásának számát (ahogy ezt néhány bug-nál megteszi). Csak reménykedni tudunk, hogy a Gaijin talál rá megoldást, mert a játékosok elég komoly hányadánál jelentkezett már valamilyen formában. (Kezdve a néha eltűnő lövésektől, az ilyen komoly hibákig.) Persze nem szeretnék nagyon szigorú lenni, a bemutatott eset tudtommal eddig csak egyszer fordult elő, azokkal akik 26.-án kora délután indítottak csatát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s