Hírek

Hírek a 2019-es április elsejével kapcsolatban

Kedves Játékosok!

Korábban a mai napon a War Thunder több közösségi médiaoldalára is kiposztolta az alábbi képet és leírását:

“A Green Hills nevű amerikai város mind a mai napig az ország legrégebbi lezárt területe. Csak néhány évvel idősebb az ex-szovjet Pripjaty várostól, amit 1986-ban ürítettek ki a nukleáris katasztrófa után. #ARG”

#ARG = Alternate Reality Game = Alternatív Valóságjáték


Dataminerek találtak két új fájlt: arg.blk és arg.fsb.

Az arg.fsb egy hangfájl, amiben morzejelek formájában van elrejtve a “must know the truth” (meg kell ismerni az igazságot) mondat.


Az arg.blk fájl és tartalma

Az arg.blk szövegfájl tartalmát (address:t=”e453.20arg”) a játék domainje után helyezve (warthunder.com/e453.20arg) egy “e453.20arg” fájl tölthető le. Ezt egy archiváló programmal (például 7zip) megnyitva jelszót kér a program, ami a “must know the truth” lesz. A jelszót beírva egy “greenhills.txt” nevű szövegfájlt kapunk, amiben a következő áll:

“This is Jeanine Salla from Green Hills, USA. They are already here. All these years the government has been hiding it from us. They are everywhere. Here in Green Hills they use us, they play us as puppets in their terrible game. People must know the truth. Next transmission in 792890 seconds after maximum solar noise on satellites. Salla out.”

“Itt Jeanine Salla az Egyesült Államokbeli Green Hills-ből. Már itt vannak. Éveken át rejtegette előlünk a kormány. Mindenhol ott vannak. Kihasználnak minket, irányítanak, mint bábukat a kegyetlen játékukban. Az embereknek meg kell tudniuk az igazságot. A következő üzenetem a műholdakat érő maximális erejű rádiókitörés után 792890 másodperccel lesz. Salla vége.”

A legutóbbi koronakidobódásból származó rádiókitörés 22-én érte el a Földet, és a 792890 másodperc 9 napot jelent, azaz 31-én számíthatunk újabb információkra.


Forrás: Reddit & Forum

Kategóriák:Hírek

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s