Hírek

M1A2 Abrams – Magasabbra és magasabbra

Az M1A2 egyike a legfrissebb és legjobb modifikációja az Amerikai Abrams MBT-nek. Rengeteg új figyelemre méltó fejlesztéseket hoz magával majd ami nagyrészt a páncélzat növelésében jelenik meg. Hamarosan a nagyon várt M1A2 Abrams érkezik a War Thunder csatamezeire az 1.93-as frissítéssel.

Lényegében: A legfejlettebb modifikációja az Abrams harckocsinak a játékban, magával hoz majd hatalmas fejlődést a páncélvédettség terén és lőszer választék terén.

M1A2, MBT, USA, 7. járműszint.

Előnyök

  • Fejlesztett védelem
  • Nagyobb lőszerválaszték
  • Thermal nézet a sofőrnek és az irányzónak egyaránt elérhető
  • Kicsit több lőszer fér a harckocsiba

Hátrányok

  • Kicsit rosszabb mobilitás a megnövekedett súly miatt
  • A test páncélzat ugyan az, mint az előző járművön

12

War Thunder-ben az M1A2 lesz az új legnagyobb Amerikai harckocsi a következő frissítésben. Amíg a külsöje a harckocsinak nem nagyon tér el az elődjétől, az M1A2 ennek ellenére hoz magával pár jelentős fejlesztéseket az acél páncélzat alatt, amik eléggé eltrének az M1A1-től.

m1a2_abrams_01_1280O720_5488fc544522fdda2aa38dd8fbcbe943

Kezdésként a legszemreméltóbb fejlődés a harckocsi páncélzatában rejlik. Az M1A1-el ellentétben, az M1A2 a második generációs szegényített uránium kompozit páncélzatot kapta meg, ami nagyot dob a páncélvédettségen minden lőszer típussal szemben. Ez a védettség a tornyon elején fog megjelenni nagyrészt, amely képes lesz 600-900 mm átütést is kivédeni kinetikus és kémiai lőszerektől.

Akárhogy is, az a fejlesztés keményebb dióvá teszi az M1A2-t, de egyben nehezebbé is ami kihat a mobilitásra is. Igaz, hogy az M1A2 megkapja ugyan azt a motort, mint az elődje az 1500 lóerős gázturbinás motort, de a súlya viszont majdnem 62 tonnára növekszik ezáltal rosszabb az erő/súly arány, ami lassabb gyorsulást eredményez. A plusz súly ellenére a végsebessége még így is 68 km/h lesz.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Még egypár kisebb fejlesztegetés az M1A2-n pár új lőszert is eredményezett, illetve egy szabadon forgó thermál nézetes parancsnoki kupolát is. Az új lőszer a következő: M830A1 HEAT-MP-T lőszer. Ez a lőszer kisebb átütő képességgel rendelkezik első ránézésre, de ezt kompenzálja, hogy ez egy közelségi robbanófejjel ellátott lövedék, ami lehetővé teszi, hogy egy elég erős légvédelmi ütegként szolgáljon az ágyúnk, ami könnyen elrettent minden légi veszélyt.

Mint azt már korábban említettük az M1A2 lehetőséget kap egy szabadon forgó thermál nézetes parancsnoki kupolához, így nem csak akkor látunk thermal képalkotást mikor az irányzó nézetben vagyunk, de akkor is ha a parancsnoki távcsővel leskelődünk ellenséges célpontok után.

Kategóriák:Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s