Hírek

Lightning F.6: Rakétán lovagolva

image

Az English Electric Lightning az egyike a briteknél gyártott Mach 2 jeteknek. A War Thunder játékosai nemsokára kipróbálhatják a hamarosan érkező 1.97 “Viking Fury” frissítésben.


image

Röviden: Brit sugárhajtású vadászgép az ’50-es évekből, mely végsebessége meghaladja a hangsebesség kétszeresét!


Előnyök

  • Hangsebesség kétszeresét meghaladó végsebesség
  • Lenyűgözött gyorsulás
  • Kiváló repülési tulajdonságok

Hátrányok

  • Aránylag kevés lőszer
  • Korlátozott fegyverzetválaszték

Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Fun fact: RAF pilóták a Lightning-gal való repülés élményét “egy rakétán lovagláshoz” hasonlították a rendkívüli emelkedési sebesség miatt.

A játékban a már régóta várt Lightning a brit fejlesztési fa VI. rangjára fog érkezni, a Javelin után. Egyedi kialakításával, melyben a két Rolls-Royce Avon Mk. 302 hajtómű egymás alatt helyezkedik el, könnyen ki fog tűnni a tömegből.A meglehetősen nagy mérete ellenére a Lightning F.6 megérdemli a nevét. Hála a két utánégetős turbojet 72.8 kN tolóerejének a végsebesség élére a Mach 2.1-et (2505 km/h) 12 kilométeres magasságon, így ez lesz a játék egyik leggyorsabb járműve. Emellett a gyorsulása és az emelkedési sebessége is kiváló.Ami a fegyverzetet illeti, a briteknél ekkorra már szinte standardnak számító 30 mm-es ADEN gépágyúkkal találkozunk, 120 darab lőszerrel csövenként. Bármilyen soknak tűnhet ez, a tűzgyorsaság miatt egy szempillantás alatt el lehet lőni, így csínján kell vele bánni.Ezen a szinten a régimódi fegyverek már nyilván nem elegendőek, ezért tud a Lightning légiharc rakétákat is magával vinni. Rendelkezésre áll a már a Javelin-ről ismert Firestreak, illetve az új Red Top is.

A Lightning F.6 hamarosan érkezik az 1.97 “Viking Fury” frissítés keretein belül.


Forrás: War Thunder

Egy új szekció: Mik azok amik valószínűleg benne lesznek a következő frissítésben, vagy épp 1000%, hogy nem jönnek. A lista frissítésekor mindig legfelülre írom hozzá az újakat, így könnyebb megtalálni ha hosszúra nyúlik a lista.

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , , , ,

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s