Hírek

MS-15: Érkezik az olasz flotta


image

Röviden: Olasz torpedónaszád az 1940-es évekből a német Schnellboot alapján, kiváló tengerjáró képességgel és fegyverzettel.


Előnyök

  • Kiváló mozgékonyság
  • Kis sziluett

Hátrányok

  • Gyenge védelem
  • Átlagos legénységszám

image

A játékban a CRDA 60t torpedónaszád-osztályt több példány is képviselni fogja, egyike ezeknek az MS-15 1a. Ez az első gyártási széria volt, mely sikerrel ötvözte a tengerjáró képességet és mozgékonyságot, valamint a tűzerőt.

Az MS-15 1a végsebessége eléri a 61 km/h-t köszönhetően három 1150 lóerős dízelmotornak, amivel nem fog versenyt nyerni, de elegendő mozgékonyságot kölcsönöz az eredményes csatához.

Fun Fact: A CRDA 60t csónakok leghíresebb tette a HMS Manchester könnyűcirkáló elsüllyesztése volt 1942 augusztusában. A Manchester volt a második világháború legnagyobb torpedónaszád által elsüllyesztett hajója.


Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Ami a fegyverzetet illeti, az MS-15 egy-egy 20 mm-es Breda gépágyúval van felszerelve a hajó két oldalán. Az erejük a többi nemzethez képest hagynak kívánnivalót maguk után, illetve 12 lövedékes tárakkal kell majd operálni, ami szintén nem túl szerencsés megoldás.

Ezt egészíti ki két 533 mm-es torpedóvető cső, az orrészen elhelyezve. Ebből kétfajta torpedó lőheti ki, az egyik 3 kilométeres, a fejlesztett pedig 12 kilométeres hatótávval.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A legénység a többi csónakhoz hasonlóan itt is kis számú, ez esetben alig 19 fővel számolhatunk, ami miatt a túlélőképessége igen alacsony.

A “Regia Marina” hamarosan érkezik az 1.99 “Starfighters” frissítéssel!


Forrás: War Thunder

Folytatom az 1.97-es frissítés devblogjai alatt elkezdett szekciómat: Lista azokról amik 1.99-ben biztosan jönnek, amik nagy eséllyel jönnek, és amik biztosan nem jönnek. A lista frissítésekor mindig legfelülre fogom hozzáírni az újakat, így könnyebb lesz tájékozódni, ha hosszúra nyúlna.

3 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s