Század/Klán

Bemutatkozik a HunTurul (HYT) század!

Üdv, minden kedves WT játékosnak,

Egy pár sorban szeretnénk bemutatni fiatal, de törekvő századunkat, annak reményében, hogy elérjük azon a játékosokat, akiket keresünk, és akik a miénkéhez hasonló századot keresnek.

HunTurul (HYT) nevű századunkat 2019 februárjában hoztuk létre, azzal a fő céllal, hogy realisztikus századcsatákban képviseljük magunkat és nemzetünket. Ezt szem előtt tartva keressük azon a játékosokat, akik nem riadnak meg ettől a kihívástól, egy olyan játékmódban, ahol a csapatmunka meghatározza a csaták végkimenetelét.

Ez a célunk, ebben szeretnénk minél egyre jobb eredményt elérni idényről-idényre, ehhez keressük társaságunkba az ezt szívesen támogató játékosokat. Közösségünk nyitott, támogatjuk a játék egyéb módjaiban egymást, mindenkinek lehetőséget biztosítunk arra, hogy a századcsaták fókusza mellett egyéni céljait is el tudja érni, természetesen ebben is segítséget nyújtunk szakaszban egymásnak.

Csatlakozásnak nincsenek szigorú feltételei, a felvételi eljárás egy rövid elbeszélgetéssel kezdődik a discord szerverünkön , ahová várunk minden kedves látogatót, érdeklődőt, jelentkezőt, akiknek a beszélgetés során minden kérdésére örömmel válaszolunk.

Szerverünk elérhetősége: https://discord.gg/9ASwrqrX2k

Végezetül szeretném megköszönni a WT infonak, hogy biztosították ezt a felületet, ahol a magyar századok elérhetik a játékosokat, és köszönöm mindenkinek, aki megtisztel minket azzal, hogy ezt a pár sort elolvassa.

4 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s