Hírek

STA-3: A leggyorsabb pisztolyhős

Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Az STA-3 a Type 61 egyik prototípusa volt, melytől lényegében csak annyiban különbözik, hogy automata töltőrendszerrel rendelkezik. Hamarosan bekerül a játékba a 2.03 frissítéssel!


Előnyök

  • Sokoldalú 90 mm-es ágyú
  • Nagy tűzgyorsaság

Hátrányok

  • Elégtelen védelem
  • Átlag alatti mobilitás

image

Története

A koreai háborút követően a szövetségesek feloldották Japán fegyverkezési tilalmát, így 1954-ben megalakulhatott a Japán Önvédelmi Erők, első körben második világháborús amerikai harckocsikkal felszerelve, mint az M4A3(76)W vagy az M24. A probléma ezekkel, hogy pár éven belül szinte az egész flotta nagyjavításra szorult, amihez viszont rengeteg alkatrészre volt szükség. Az alkatrészek gyártásával és a nagyjavításokkal a japánok értékes tapasztalatokat szereztek az amerikai harckocsikat illetően, amiket egy saját harckocsi tervezésénél használtak fel.

1956. decemberére elkészült az első prototípus széria, az STA-1, rá három hónapra az STA-2. Tesztelések után 1960-ban elkészült az STA-3, amely legfőbb változtatása egy automata töltőrendszer beépítése volt, amit viszont túl költségesnek találtak, így azt kiszerelve megjelent az STA-4, ami 1961-ben szolgálatba is állt Type 61 néven.


image

A játékban

A játékban az STA-3 fura módon a Type 61 után fog elhelyezkedni Tier IV-ben, azzal azonos 6.7 BR-ben. Az egyetlen lényeges különbség a két harckocsi között a töltőrendszer. Az STA-3 automata töltőrendszere stabil 6 másodperces újratöltési időt tesz lehetővé, mely nagy előnyt jelenthet egy csatában.


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


Az STA-3 hamarosan elérhető lesz a 2.03-as frissítéssel!


Forrás: War Thunder

Lista azokról amik a következő nagy frissítésben biztosan jönnek, amik nagy eséllyel jönnek, és amik biztosan nem jönnek. A lista frissítésekor mindig legfelülre fogom hozzáírni az újakat, így könnyebb lesz tájékozódni, ha hosszúra nyúlna.

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , ,

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s