Hírek

M3A3 Bradley: Fejlesztett igásló

Háttérkép letöltés: 1920×1080 2560×1440 3840×2160

Az M3A3 a legújabb változata a Bradley harcjárműnek, melyet az 1990-es években fejlesztettek ki öbölháborús tapasztalatok alapján. Hamarosan a játékban is találkozhatunk vele az Ixwa Strike frissítésben.


Előnyök

  • Még erősebb ATGM
  • Javított védelem

Hátrányok

  • Megnövekedett súly
  • Csökkent mozgékonyság

image
image

Története

Az öbölháborút követően az amerikai mérnökök továbbfejlesztették az M3 Bradley-t a frissen szerzett tapasztalatok alapján. A fejlesztések az elektronikai rendszereket (új tűzvezető-rendszer, lézeres távmérő, hőkamera a parancsnoknak), illetve a védelmet és a fegyverzet is érintette.

Az M3A3 2000-ben lépett szolgálatba, azóta több ezer példány került az USA hadseregéhez és továbbra is használatban maradnak.A játékban

Az M3A3 Bradley az amerikai fejlesztési fa könnyű harckocsi ágát fogja gazdagítani Tier VI-ban. A már játékban lévő alapváltozathoz képest számos újítása lesz.

A védelmét egy új réteg páncélzat segíti, mely természetesen nem MBT-k, hanem a kisebb kaliberű gépágyúk ellen fog jól jönni. Ennek következménye a megnövekedett súly lett, és bár kapott egy 600 lóerős motort, az nem elegendő, hogy ellensúlyozza a tömegnövekedést. Ezáltal a mobilitása rosszabb lett elődjénél.


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


A fegyverzetnél már látványosabb a fejlődés. A 25 mm-es gépágyú maradt a régi, de a TOW rakétát TOW-2A és TOW-2B rakéták cserélték. Előbbi tandem robbanófejjel rendelkezik, ami segít a reaktív páncélzat leküzdésében, míg utóbbi egy “top-attack”, azaz felülről támadó rakéta.

További kisebb fejlesztés a lézeres távmérő és a parancsnoki hőkamera beépítése, melyek nagy segítséget jelenthetnek távolsági, illetve éjszakai harc esetén.


Forrás: War Thunder

Kategóriák:Hírek

Tagged as: , , , , ,

3 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s