Hírek

SMS Kaiser: A tengerek uralkodója

Az SMS Kaiser volt a Császári Haditengerészet dreadnought csatahajó osztályának a vezér hajója, amelyet a háború kitörése előtti években helyeztek szolgálatba. Hamarosan ez a hatalmas tengerészeti veterán még egyszer hadba áll a War Thunder virtuális vizein a következő nagy frissítésben!

A Kaiser-ek terve a Helgoland-dal egyszerre született meg, az 1900-as terngerészeti pályázat részeként, építésben viszont egy évvel lemaradt, csak 1909-re készült el. Mindegyik végigharcolta az első világháborút, majd a Versailles-i békediktátum parancsaként szét kellett őket bontani.

Lényegében: A Német Császári Haditengerészet egyik dreadnought csatahajója, gőzturbinás meghajtással, erős páncélzattal és jelentős tűzerővel ellátva.

SMS Kaiser, csatahajó, Németország,  szint V.

Pozitívumok:

  • Tökéletes páncélzat
  • Hatalmas ágyúk
  • Torpedó vetők

Hátrányok:

  • Nulla légvédelem
  • Rossz mobilitás

A War Thunderben az SMS Kaiser a Német Haditengerészet szintjeibe fog csatlakozni a következő frissítéssel. Erősen védett és hatalmas ágyúkkal, illetve számos másodlagos fegyverrel van ellátva, a Kaiser egy igen komoly ellenfél lesz a vizeken.

SMS Kaiser fő fegyverzetét 10 db 30.5 cm-es ágyúk alkotja, melyek duplán vannak elosztva 5 toronyban. Annyira így nem látszik, de Kaiser eléggé kicsi tüzelési szöggel rendelkezik ahol az összes ágyú egyszerre tudna egy célpontra lőni, ezáltal nagyon kevés lehetőség van arra, hogy a kapitányok kihasználják ezt a hatalmas tűzerőt. Ha ezt akarnánk csinálni azzal viszont a teljes oldalunkat kellene mutatni hozzá, amely csökkenti a páncélunk hatékonyságát.

Azoknak a kapitányoknak akik túl közel merészkednek Őfelségéhez, a Kaiser eléggé kellemetlen meglepetésben fogja részesíteni őket, 14 db 15 cm-es ágyú, és 12 db 8.8 cm-es löveg is alkotja a másodlagos fegyverzetét. A játékba első világháború előtti kialakításban fog érkezni, ami a légvédelmi fegyverzet teljes hiányát jelenti.

Utólag, a Kaisernek még egy utolsó trükk is van a tarsolyában. 5 db 500 mm-es torpedó vető. Igaz rögzített állapotban vannak, de ezek a fegyverek még rejtegethetnek meglepetést gyanútlan kapitányoknak.

SMS Kaiser egy tökéletesen páncélozott hadihajó, amely elmondható a többi társairól is ebben a kategóriában. Teljesen felvértezve a páncél vastagság 180 mm – 350 mm tejed ki, míg egy nagy számú lelket is hordozva, 1084 matróznak ad otthont. Akárhogy is ennek a komoly páncélzatnak és tűzerőnek ára is van, amelyet a mobilitás fizet meg. Nagyjából 28 000 lóerőt produkáló gázturbina a Kaisert 23.4 csomóra (43.4 km/h) tudja csak felgyorsítani.

Az SMS Kaiser erősítésként érkezik majd a következő nagy frissítéssel a játékba, hogy újra uralja a tengereket.

Kategóriák:Hírek

Tagged as:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s