Hírek

War Thunder Piac, álcafestések és készítőik!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Játékosok!

War Thunder Market

A War Thunder Piac olyan hely, ahol a játékosok vásárolhatnak és eladhatnak War Thunder “dolgokat” egymás között. A fizetések a piacon speciális játék-pénznem – Gaijin Coins (GJN) által történnek. A Gaijin érméket rubellel, dollárral és más pénznemben vásárolhatod meg vagy a piacon szerezheted meg, ha a játékban szerzett “dolgokat” más játékosok részére értékesíted. Az új valuta – GJN – azért szükséges, hogy a különböző országokból származó felhasználók könnyen tudjanak kereskedni egymással.A Gaijin Coins nem csak a piacon, hanem a War Thunder online áruházban (Gaijin Store) is elkölthető – például prémium járműcsomag vagy Golden Eagles vásárlására:

  • Lényegében ami kivan írva euroban a Store-ban azt lehet GJN be is érteni tehát például az IS-6 – 39.99 euro a Store ban, de HA van 39.99 GJN-ed akkor az olyan mintha 39.99 eurod lenne és ez ugyanaz mindenhol: arany, prém nap, prém jármű, stb vásárolható vele, egyelőre. Túl jól hangzik, reméljük sokáig kitart!
  • Ez az opció csak akkor jelenik meg, ha van legalább minimális GJN-ed és aktiváltad a kétlépcsős azonosítást!
IS-6_1

Tehát a példaként említett IS-6 megvásárolható GJN-ért!

IS-6_2

GJN vásárlás esetén. (itt ugye nincs annyi, de a lehetőség adott)Mit lehet venni?

A Piac (Market) nagyon hasonló lesz a Warbond (kötvény) üzlethez. Persze a nagyobb értékű tárgyak nem lesznek biztosítva, de matricákat, iconokat később már lehet majd, illetve sikeresség esetén akár járműveket is. Bevezetésnek kis csomagok lesznek, melyek tartalmazhatnak külsős által készített álcafestést, amelynek rendszerét ezen alkalomból újraformálták. (Amit már évek óta kérnek tőletek – a szerk.)

A külsős által készített álcafestések új rendszere

Ezidáig bármilyen álcafestést használhattál a járműveden, viszont nem volt meg az öröm, hogy ezt mások számára is megmutasd a játékon belül (csatában), az csak a te számodra volt látható. Ez mostantól megváltozik! Hetente a Gaijin-nak legjobban tetsző álcafestések ki lesznek választva a WT Live oldalról, és ezek bekerülnek, majd a Market-be, ahol a Gaijin-tól megvásárolhatod őket.
Vásárlás menete

Elég kacifántos út vezet majd egy festés megszerzéséhez. kezdetnek venned kell Coin-ért egy ‘kulcsot’ (Advancing Storming key1) a Market-ből az általad megszerezni kívánt álca ‘dobozához’. Vásárolni csak akkor tudtok Coint ha feltöltitek a “Pénztárcátok” (Wallet) egyenlegét, amihez szükséges a “kétlépcsős belépési azonosítás” előbb és az “email cím megerősítése” is.

unknown5

Jobbra fent – Buy GaijinCoins azaz GJN (NEM simán GC vagy más)

unknown2

Egyenleg feltöltő oldal – Szükséges engedélyezni a kétlépcsős azonosítást – Enable Two-step authentication for account és az email cím megerősítést – verify your email.

unknown3

A kulcs megvétele (a barna színű rész ne legyen Neked 🙂 )

unknown4

A doboz (Hadizsákmány) megvétele

unknown6

Valamelyik “termék”- kupon amit külön is megvehetsz (a barna színű rész ne legyen Neked 🙂 )

Az ilyen dobozokat (Trophy-Hadizsákmány) meg tudod szerezni is ha a III. vagy magasabb rangú járművel játszol. Annak érdekében, hogy kinyisd a dobozod, meg kell vásárolnod egy kulcsot a piacon. A dobozt a játékban tudod kinyitni és kapsz egy “matricát-álcát-valamit” a benne lévő dolgok közül. /A doboz kinyitása egy ilyen kulccsal ad egy kupont egy “camo” vagy más számára. – ezt írták a fejlesztők/

Figyelem habár a doboz és a kupon is eladható (sőt adják-veszik), ha már álcafestésre váltottad az örökre nálad marad, és nem lesz lehetőséged átruházni. (Így ha csatában nem mutat(szuperál) olyan jól a festés, azt utólag tudod csak meg – a szerk.)

Kicsit még olyan…khmmm…”érdekes”….De majd kialakul. 🙂 – a szerk.[Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy nem minden álcafestés lesz történelemhű, így ne csodálkozzatok, ha láttok majd Sheman-t ‘MARPAT’, egy KV-2-t “digital”, vagy egy Hellcat-et versenyautó vagy ‘Hello Kitty’ festéssel száguldozni a pályán. (Bár utóbbiakra kevés az esély 🙂 ) ]

A külsős készítők

Természetesen akik szabadidejüket és munkájukat nem sajnálva készítenek és megosztanak álcafestéseket, amik olyan kedvezően sikerültek, hogy a Gaijin kiválaszt nem maradnak kompenzáció nélkül. A vásárlásokból befolyó pénz hányada a játékban elkölthető Coin formájában az adott játékos accountján jóváírásra kerül. Illetve tervezzük a legsikeresebbeket valós pénzzel is jutalmazni.
(További információt (angolul) itt találhattok.)

Kiválasztott álcafestések

Ha olyan álcafestést akarsz csinálni, amit nagy eséllyel kiválasztanak sok aspektusra figyelned kell. Csak népszerű járművek olyan álcafestései lesznek keresve, amik beleillenek a játékba, megfelelő minőségűek, és megtetszenek a Gaijin alkalmazottjának. Figyelembe kell még venni, hogy az álcafestés nem tartalmazhat semmi olyat ami megsértené a játékot vagy annak szabályzatát, ellentmondana a játék profiljával, vagy ajánlott korhatármegkötésével, illetve nem tartalmazhat a Gaijin által el nem fogadott szimbólumot. (Tehát vaskeresztes Bf, vagy Horogkeresztes Horten, Ju-88 vagy He177 álcafestéssel ne is próbálkozzatok, hiába lenne egy valós festés száz-százalékig történelemhű másolata.)

Álcafestési segítséget (angolul) itt találtok.

redbaron-min


FAQ: 

Játékosok kérdései:

Mik befolyásolják a csatában kapott ‘doboz’ szerzésének esélyeit?

Csak random csatában eshet, olyan játékosnak akinek a járműve legalább tierIII, és a csatában elért aktivitása meghaladja az 50%-ot.

Elég gyenge az internetem, a festések folyamaton letöltögetése, mennyire lesz számomra probléma?

Már jelenleg is rengeteg álcafestés van letöltve a gépedre, így a hatás nem lesz senki számára érezhető. (Vagy akinek igen, annak egy frissítés letöltése hetek alatt történik. [nagyságrendileg])

Előzetesen kiválasztott készítői kérdések:

Csak akkor kapok jutalmat, ha sokan meg is vásárolják az álcafestésemet, amit a Gaijin kiválasztott?

Csak a munkádért kapott Gaijin Coin váltható pénzre vagy egyéb tartalomra. Jelen esetben a munkád az általad készített álcaháló.
(Nem értem, hogyan függ össze a kérdés és a rá adott válasz, mindenesetre ha érdekel titeket, a kérdésre a válasz: IGEN. – a szerk.)

Mi lesz azokkal az álcafestésekkel, amik már benne megvásárolhatóak.

Azok kikerülnek onnan és ezentúl csak a most bevezetett módon lesznek majd megszerezhetőek. Természetesen akik már megvették ezen álcafestéseket azoktól nem vesszük el.

Félek, hogy a jutalom miatt rengeteg álcafestés fogja elárasztani a WT live oldalt, és fel fog hígulni a jó minőségű munka. (migrants foreshadowing :P) 

Mivel csak a legjobb munkák lesznek kiválasztva, ha lesz is ilyen kezdeti hatás az hamar el fog halni, és csak a legtökéletesebb festék lesznek jutalmazva.

A PS4 játékosok is használhatják majd?

Sajnos nem.tovább – WT WiKi

5 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s