Hírek

UH-1 és Mi-4: Korai madárkák

 

Nagyon boldogok vagyunk, hogy kijelenthetjük, hogy egy új járműtípus jön a War Thunder világába: a harci helikopterek! Ezek a járművek a valóságban nagyon fontos szerepet töltenek be a modern hadviselésben és ez volt az az indok ami megindított minket abban, hogy bekerüljenek a játékba! Az UH-1 Iroquois és a Mi-4 a következő nagy frissítéssel az 1.81-el érkezik a játékba!

UH-1

Az UH-1 Iroquois, vagy más néven Huey, az egyik legjobban ismert amerikai helikopter az ’50-es évekből. Ezt a helikoptert az amerikai hadsereg rendelte meg, mivel igény volt, egy sokkörű helikopterre. Az UH-1C az egyik variánsa lesz a legendás Huey-nak, ami a következő nagy frissítéssel az 1.81-el érkezik a játékba!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az UH-1 fejlesztése 1952-ben kezdődött meg, amikor az amerikai hadsereg igényt nyújtott be egy sokoldalú helikopterre, ami képes volt sebesültek szállítására is. Miután sikeresen átment a teszten, a Bell modell 204-et sorozatgyártásra bocsájtották a HU-1 Iroquois fedőnév alatt (később átkeresztelték “Huey”-ra). Nemsokkal a hadrendbe állítás után, Bell tovább kezdte fejleszteni a helikoptert, ami a következő variánst szülte meg – az UH-1C. Ez a verzió sokkal erősebb motorral volt ellátva, illetve számtalan fejlesztéseket csinált ami a max. sebességet illetve a manőverezési képességet javította, amik ezt a verziót egy igazi gunship-é tette. A Huey kétségkívül az egyik legikonikusabb harci helikopter ami rengeteget szolgált a Vietnámi háborúban.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Mi-4

Az Mi-4 az egyik legelső nagy számban gyártott Szovjet helikopter, ami szolgált a hadseregben illetve civil szolgálatban is az ’50-es évek elején. Az Mi-4 a következő nagy frissítéssel az 1.81-el érkezik a játékba!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az Mi-4 nagyon sok célt szolgált, mint katonai, mint civil szolgálatban, ami nagyon gyorsan növelte a helikopter reputációját, mivel hatalmas terheket tudott mozgatni, illetve nagyon megbízható volt. A gyártási évek alatt (1952 – 1979) több, mint 3000 Mi-4-es került legyártásra, beleszámítva kb 500 licenzelt Kínai Harbin Z-5-öst is. A gyártás leállítása után, az Mi-4-est még nagyon sok ország használta világszerte, még 50 év után is. Akárhogy is, hiába volt ilyen sokáig használatban, 1 harcban sem vett részt.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.Összes 1.81 frissítéssel kapcsolatos cikk!


Forrás: War Thunder

2 replies »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s