Hírek

Játékosok javaslatai – Gaijin összeszedet (2019.március)

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Az utóbbi hónapokban nagyon leesett a fórum látogatottsága. Ez pedig a gaijin számára kellemetlen, mivel onnan szokták begyűjteni a játékosok véleményét a fejlesztés útjával és sok egyéb üggyel kapcsolatban. Tavaly nyár óta az aktivitást egy nagyon izgalmas és újszerű megoldással próbálják felpörgetni, mégpedig azzal, hogy összeszedték a számukra leginkább tetsző javaslatokat és azokat egy csoportba gyűjtötték, tematika szerint. Mindegyikhez tartozik egy link is, ahol lehet szavazni, hogy szeretnétek-e az adott járművet/funkciót a játékba vagy nem, és esetlegesen további aspektusok is lehetnek amivel tovább specifikálhatjátok véleményeteket a leadott szavazatokkal.

Persze, ha bővebb véleményetek van egy-egy adott elemről, azt azon topicjában írásban is hozzáfűzhetitek.


Lássuk mit gyűjtött a gaijin számunkra:

Légi járművek

USA

Martin P6M Seamaster

Sp6m.jpg

Egy gyönyörű sugárhajtású tengeri bombázó, viszonylag jó emelkedéssel(37.5 m/s), nagyon jó végsebességgel(1104 km/h), 2 db 20 mm-es gépágyúval támadófegyverzetnek, és akár majdnem 4000 kg bombateherrel, ami helyett felszerelhetünk plusz 6 vagy 8 db 12.7 mm-es géppuskát is.

martin-p6m-seamaster-wasser-frontal.jpg.

HVAR Mk. 32 Mod 1 (Mk. 25 HEAT warhead)

Fejlesztett HVAR nem irányított rakéta 263 mm páncélátütéssel.


Németország

Heinkel He 162 A-8 Volksjäger

he162-1.gif

Egy fejlesztett Salamander, a BMW 003 helyett Jumo 004D sugárhajtóművel. Emelkedése sokat javult (30.3 m/s) és végsebessége is megközelítette a 900 km/h-t, a motornak volt “utánégető” funkciója is, ez az emelkedését 42 m/s-ra emelte, végsebesség pedig elérte a 960 km/h-t, persze ezzel több üzemanyagot is égetett, ami miatt ezt használva 38 perc helyett csak 36 percig tudott a levegőben maradni. (Érdekes módon hatótávolsága az utóbbival volt nagyobb, 570 helyett 576 km.) Fegyverzete két darab 20 mm-es MG 151 vagy 30 mm-es MK 108, elsőnek 140 míg másodiknak 100 lőszer állt rendelkezésére.

Image result for he 162 A-8

Nagy-Britannia

English Electric Lightning F.6

Angol, szuperszonikus vadász, Mach 2.0-s végsebességgel (2100 km/h), 2 db (Hunter-n megismert) ADEN gépágyú, 2 db levegő-levegő és 2 db levegő-föld rakétával.

xTIuizm.png

Hiányzó bombák – RAF 8,000lb & 12,000lb, US 4,000lb, German 2,500kg

A nagyobb bombák régóta hiányoznak a bombázókról a játékban, a Wellington büszkélkedhet a “gátrobbantó hordóbombájával”, illetve az oroszok kaptak 3,000 és 5,000 kg-os bombákat, de a többi nemzet nagyobb bombái már nagyon régóta hiányoznak, most ezt lehetne pótolni


Japán

Kawasaki Ki-91

Japán négymotoros nehézbombázó, a G8 után nagyon nagy szükség lenne rá. 4,000 kg-os bombateher, amit csökkentett üzemanyagfeltöltés esetén 8,000-re lehet növelni, a védelméről pedig még a Tu-4-et is ámulatba ejtő 12 db 20 mm-es gépágyú gondoskodik. (Persze jelenleg az említett Tu-4 is egy-két találat után hullik, de jó lenne látni végre egy talán használható japán bombázót is, a nagy G8N1 nerf óta.)

prelude_to_a_new_dawn_by_senshi_isamu-da

Olaszország

F-84F Thunderstreak

Az F-84-et mindenki ismeri, a furcsa sorrend ne tévesszen meg senkit, az F változatot a G-ből fejlesztették, nagyobb végsebességgel, jobb agilitással és fordulóképességgel rendelkezik.

image.thumb.png.28ab30c4a2e2928c116c43e2

Franciaország

Spitfire vadászokat franciaországnak

Egy teljes francia spitfire ágat akarnak a franciáknak adni, ami tartalmazná szinte az összes játékban megtalálható variáns ctrl+c → ctrl+v változatát átfestve. (Talán a Griffonokat nem)


Földi járművek

USA

T110E5

Aki a konkurens harckocsis játékkal játszott az már ismerheti ezen harckocsit, jó mobilitás és szemből való páncélzat jellemzi. A 120 mm-es agyúnak testvérével pedig már az M103-on találkozhattunk.

t110_03_by_leeseezynn-d7df1pt.jpg

Németország

Leopard próbaverzió

Mire a Leopard 1 megszületett, a tervezők rengeteg változaton mentek keresztül, több motort és váltót is kipróbáltak, de torony közül is lehetett választani a Wegman és a Rheinmetall változatai közül, míg ágyúban a Royal Ordanance 120 és szintén a Rheinmetall 90 mm-ese küzdött egymással, a variációk egész sora készült el, és adja meg a fejlesztők számára a lehetőséget egyes típusok behozatalára.

Capture.thumb.JPG.6e59d7e58e4bf5c0d47579

Szovjetunió

Object 770

Mire is mennénk az orosz tervrajzcsodák nélkül, a javaslat már régóta a gaijin asztalán van, de most rákapcsoltak, mivel a konkurens harckocsis játéknál felmerült az Object 770 bekerülése, mint a 3. nehéz harckocsiág tier 10-es “toptank”-ja.
A harckocsi természetesen rengeteg gyönyörű lehetőséggel rendelkezik, ilyen az IS-7-en megismert 130 mm-es ágyú, és az 1000 lóerős motor is.

l3Vgs1p.png

Nagy-Britannia

Churchill Mk III “Late”

Az angol nehéz harckocsiágban található űr betöltésére, egy Churchill III, 6 fontos ágyúval és Sabot lőszerrel, megtartva a Churchill-ek kemény fizimiskáját, de 131 mm átütésének köszönhetően komolyabb veszélyt is tud jelenteni a ellenséges harckocsikra.

infantry-mk-iv-churchill-mk-iii-mk-iv-01.jpg

Japán

Type 89 Ha-Go (kései változat)

ha_go_anttena.jpg

A megismert japán könnyű harckocsi egy fejlesztett 37 mm-es Type 98 ágyúval, illetve az ikonikus kör alakú antennával. A japán hadsereg fő ereje volt háború elején és Mandszúriában.

The japanese armour and other vehicles thread - Page 2 ...

Franciaország

AMX-30 AuF1 (GCT 155mm)

A 155-ös Lorraine után egy újabb önjáró tüzérségi üteg, ezúttal az AMX-30 testére építve. Töltési sebessége a Tigrisét megközelítő 8 lövés percenként, és képes közvetlen tüzelésre is. (Maga elé lőni.)

Canon-Automoteur-155mm-GTC.png.781e3eee0

Kinézetek

A számmatrciák beszínezhetösége

Untátok már, hogy eddig csak piros és fehér színben vannak számok a játékban? Most itt egy kezdeményezés, amely a színválaszték kibővítését célozta meg.


Gazdaság

Enduring Confrontation

A kezdeményezés az Enduring Confrontation csatákat akarja kívánatosabbá tenni.


Egységesített ezüsthozam és javítási költség

Azt célozza, hogy mind gépek ezüsthozama, mind a javítási költsége egységesített legyen.
(Valószínűleg hasonlót sosem fogunk látni, mivel ellenkezik a gaijin módszereivel, mind a két aspektussal a játékosok döntéseit szabályozzák folyamatosan, hogy melyik gépekkel játszanak inkább, és melyikekkel egyáltalán ne.)


Felület

Colorblind Mode

A színvakok jelenleg hatalmas hátrányban vannak a játékban, ezen kezdeményezés ezt próbálja orvosolni.


Sebződési felület

A sebződés felületet próbálja könnyebben megérthetővé tenni. Megjeleníteni, mi sérült és mennyire (a HP-jának hány százaléka van meg), és az éppen javítás alatt álló modulok egyesével mennyi idő alatt javulnak meg. (pl ágyú már 20 mp múlva jó, de a motor csak 40 múlva javul meg.)


Tengeri csaták

Keresőlámpák tengeri csatákhoz

A keresőlámpák nagyon jól néznek ki RB repcsiben, most ennek behozatalát vetették fel hajós csatákba is.


Ha bármelyik ötlet megtetszett ne feledkezzetek el szavazni az adott linken, emellett írjátok meg véleményeteket is. A játék csak akkor lesz jobb, ha mi is teszünk érte 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s