Hírek

Earth Thunder: Nem vagyunk a játékszereik!

Összeesküvés elméletnek hívtuk, de úgy tűnik, hogy igaz. Az amerikai kisváros Green Hills lett a központja az intergalaktikus cyber-sport játékoknak ahol földönkívüliek használnak embereket pilótának. Tudnunk kell a teljes igazat!

Április 1. 11:00 GMT-től egészen április 5. 11:00 GMT-ig lehet játszani az Earth Thunder idegen arénájában. Ezt az eventet megtaláljátok az “Event & Tournaments” fülben.

1992-ben a kormány elrendelte az amerikai kisváros Green Hills területének teljes lezárását, mivel egy ottani kémai anyagokat előállító erőmű meghibásodott. Azóta a teljes terület teljesen el van szigetelve a külvilágtól, de nemrég a az igazságot megtudta a világ.

Földönkívüliek léteznek, már nagyon régen beszivárogtak különböző kormányok belső körébe és nagyon könnyedén manipulálnak bennünket. Green Hills az egyedüli földrajzi tájával sok figyelmet vonzott magára az idegenek körében és kialakítottak benne tökéletes arénát, hogy a harci járműveiket használják amibe agy mosott ember pilótákat ültettek. A pilótákat Green Hillsben élő emberekből válogatták akik valahol a városban vannak eldugva hipnózis alatt.

Ma készén állunk arra, hogy elhúzzuk titkok fátylát és, hogy lásd a saját szemeddel az igazságot.

Kategóriák:Hírek

Tagged as:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s