Hírek

Q&A (2019. Június /I.)

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Játékosok!

Újabb Q&A, fő téma a toptier és a játék további iránya.
Válaszol: Vyacheslav Bulannikov


Földi járművek

Q. A játékban szereplő legkorszerűbb harckocsik, mint a M1A1 vagy a Challenger 2 a fejlesztéseket, már nem szisztematikusan/tematikusan, hanem nagyobb csomagokban kapja. Ilyenek a M1A1 HA, a Challenger 2 “Theatre entry standard” vagy a “MEGATRON” fejlesztési csomagok? Ezek modifikációkánt, vagy új járműként kerülnek a játékba?

A. Bekerülhetnek a játékba kifejleszthető modifikációként is, de a nagyobb csomagok, mindenképpen, mint új jármű fognak a játékba kerülni, pl a Chally 2 “megatron”.
(Még egy jármü, plusz fejlesztés és az alapja ctrl+c → ctrl+v, win-win – a szerk. )


Q. Van terv SAM légvédelmekre a japánok és az olaszok számára?

A. Igen fognak kapni a japánok és az olaszok is SAM légvédelmi rendszereket.


Q. Már a harckocsikra is bevezettétek a csata előtt beállítható lemezeket/fegyverzetet (BMP, Pz. sfl. IVc, stb). A Ka-Mi megkapja az úszáshoz szükséges eszközöket (hydrodinamikus orr, légtartályok, stb)?

A. Talán. De biztos nem mostanában.


Légi járművek

Q. A T-2 egy elég jó gép a játékban. Terveztek behozni hasonló gépet, ami a T-2-t könnyedén le tudja vadászni, mint pl. a Brit/Francia Jaguar?

A. Tervezünk behozni a játékba még újabb gépeket, amikkel a leírt feladat könnyedén teljesíthető lesz.


Q. Lesznek további Hawker Hunter típusok?

A. Nem szerepel a terveink között.


Q. Tervezitek további gépek külalakjának átdolgozását/frissítését, mint ahogy azt a Ju 87, He 111, F4U, Hurricane és Spitfire gépeknél tettétek?

A. Nincs tervben, de folyamatosan javítjuk a gépek külalakját, így ennek valószínűséget nem zárjuk ki.


Q. Miért van laser-es célzórendszer a MI35/24B és FJ4B járműveken? Az ATGM-eknek nincs rá szüksége.

A. Ez egy hiba, amit majd valamikor javítani fogunk a jövőben.


Q. Tervezitek a csavarrepülőgép (helicopter) EC további fejlesztését, így fog maradni mostani állapotában?

A. Mindig tervezünk változtatni a játékon, ez alól az Enduring Confrontation sem kivétel, de a kérdezett aspektussal elégedettek vagyunk, így annak változására a közel jövőben nem érdemes számítani.


Q. Az olaszok és a japánok is kapnak csavarrepülőgépet, vagy maradnak csak a premiumok ?

A. Tervezünk adni járműveket ezen fejlesztési fákhoz is..


Q. Mit tudtok elmondani a brit csavarrepülőkről?

A. Mint mondtuk tervezzük a játékba bevezetni őket, ebbe a britek is beletartoznak . A közel jövőben többet is meg fogtok tudni róluk, szóval kövessétek az oldalt.
(Magyarul kövi frissítésben jönnek a brit helik aki még nem tudta volna.)


Vízi járművek

Q. Terveztek változtatni a csónakok RP költségén? Némelyik modern csónaknak 220,000-270,000-es kifejlesztési költsége van, amely kétszerese még egy cirkálóénak is!

A. Ez direkt így lett kitalálva, a vízszintes fejlesztési fa miatt, minél jobbrább van egy jármű, annál magasabb a kifejlesztési költsége..


Q. Lesznek változatosabb vízi csaták, új feladatokkal, akár vízi események vagy hasonlók? Vissza tér még valaha, a méltán közkedvelt Convoj feladat?

A. Tervezünk behozni új feladatokat, hogy változatosabbá tegyük a tengeri Ütközeteket. Amint lesz elég pálya, ami alkalmas, azonnal meg fogunk róluk osztani híreket.


Q. Mit gondoltok a repülök számáról vízi csatákban? Van amikor be se jön senki repülővel, de van olyan is mikor csak pár jármű úszkál a vízen, és a csata teljesen a levegőben folyik. Vannak tervek bizonyos változtatásokra, vagy mindig alkalmazkodjunk a szituációkhoz?
(Nagyobb hajók ellen, az erős NPC légvédelmek miatt repülővel nem érdemes bejönni, viszony, ha csak gyengébb védelmű csónakok vagy kisebb hajók úszkálnak egy ügyes pilóta jó repülővel varázslatos dolgokra is képes lehet.)

A. Folyamatosan figyeljük a statisztikákat, jelenleg a repülök megfelelő erőegyensúlyban állnak a tengeri ütközetekben. (Legtöbb esetben van a csatának szakasza, amikor van értelme behozni, de nem képesek eldönteni a csatát)


Q. Jönnek valamikor “Monitor” osztályú csónakok a játékba, mint a USS Monitor vagy az SMS Leitha (Lajta).
[Én nagyon örülnék neki, jelenleg tier I-II-ben szinte csak folyami illetve tavi csónakok és sekély vízi hajóvadászok vannak. Ezek alól talán kivétel pár Corvette és Fregatt, illetve a németeknél pár felfegyverzett uszály, amikkel már ezen tierben is tengeri csatára lettek kitalálva. A monitorok tovább bővítenék azon kis tier-ü járművek listáját, amikkel a játékos már a fejlesztési fa kezdeti szakaszában találkozhat, és odaillik azon pályákra amiken a játék kényszerít minket a csatákra – a szerk.]

A. Monitorok? Arra várhatsz.


Q. A japán cirkálók elég gyengék, főleg a utolsók.? Jönnek majd újabb cirkálók is, mint pl a “Mogami”? (Ez már 1931-es, tehát két VH közötti nem első VH-s, mint a jelenlegi japán cirkálók, amik a játékban vannak?)
[A cirkálók a gyengék? Akkor a rombolók mik? A Kuma cirkáló az első játszható hajója a japánoknak, a többi csak agyérgörcs, meg idegösszeroppanás okozó valami a 0 dmg és HP értékükkel. A Mogami-t várni? 4 generációval újabb, mint a jelenlegi japán top cirkáló. Ha már az Aoba jönne akkor is le kéne borulni örömünkben, nem a Mogami… – a szerk.]

A. Jelenleg a japán 20 cm-es ágyúk teljesítménye elég kiábrándító, ez a páncéltörő lövedékek általunk való hibás kialakítása és a kevés dmg értékük miatt van. A cirkálók HP-ja is kicsit kevesebb, mint az elvárható. (De legalább azoknak van HP-ja a japán rombolókkal ellentétben) Jelenleg azt nézzük, hogyan tudjuk öket helyesen újraegyensúlyozni. Persze dolgozunk újabb japán hajókon is.


Egyéb

Q. A régebbi fejlesztési fákon szépen lehet haladni BR szerint, viszont a francia, olasz és japán földi járműveknél egyes ágakon hatalmas ugrások vannak BR-ben, tervezitek ezt valahogy orvosolni?

A. Ezek a nagy BR ugrások történelmileg hitelesek, amit a játékban ezzel szemléletünk, de tervezzük ezen lyukak befoltozását. (Mivan?!?)


Q. Simulator csatákban elfogott járművekkel nagyon ritkán találkozni? Mi erről a véleményetek?

A. Ezen csatákból próbáljuk teljesen kitiltani az elfogott gépeket, mivel azok csak értelmetlen és akaratlanul történő “team kill”-ekhez vezetnek.


Q. A svédeket szeretném látni, mint következő új nemzet a játékban? Ök lesznek a következők?

A. Svédország az egyik lehetséges jelölt a következő bekerülő nemzetre a játékban.


Többi Q&A


Ti is tehettek fel kérdéseket(angolul vagy oroszul), illetve a korábbi Q&A-ket is megtekinthetitek a forum-on. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s