Hírek

World War Közösségi Felhívás“Elérkezett a második World War etap, és mind tudjuk, hogy ezen idő alatt sokkal többen ‘nyomjátok’ a játékot. Szeretnénk bejelenteni felétek, tanulva az előző WW mód csatákban tapasztalt negatív jelenségekből, hogy a magyar csapatok összefogást hirdetnek!!

Felkérjük a magyar századok vezetőit, játékosait illetve minden magyar egyéni játékost, hogy lehetőleg ne a saját társaitok ellen csatázzatok, van elég orosz és egyéb nemzetiségű csapat kik ellen érdemesebb harcba menni, mint a saját játékosaitok, társaitok, barátaitok ellen!

A képhez tartozó alt jellemző üres; iGk8cRm8uWofB5fj5qx2Ejsm68L25oICGa4V5GfwXmzoD47sDAWnr3O4Ew51Igo73UTtEw_zwubW6nFPf4GFaxl_m0Dzm95N2qFjAFl-x28-0VNcjBYvCNcJB8dumFqw3jFbm8CUFY1WteNVdw a fájlnévA képhez tartozó alt jellemző üres; b7DuCR54mg7sXa982-voZWfaQabkPzSOyd3yGrWzcvcB5PQRmrw9YjIugkQmpm48oZiMc6Are62FYQqxUsfRhHoMYpiXKwsiYVnAMkxaP88l-8-FNhXSd303ZtdIsfvE9x6LflYtuJJKZpkq4g a fájlnévA képhez tartozó alt jellemző üres; fNNYuHTn4lnz5C_5KSgkHdMD0g9TQhWjAH7hGuzlX0Cw4m1iqwnn2R9CHB43tze3em7LQCFbWQrovOqz5n1PLl-O-cSknRqflvvPTfFdeTLOj4ciOFzSYeEFEXO7sZjmmurKuF4nervxSYVypw a fájlnév

Történelminek nevezhető összefogás alakult ki a HKD, a HUA, a WnW és a HYT csapata közt kik kijelentik és be is tartják, hogy csapatban nem támadnak egymás csapataira, ennek kivitelezésében teljes vezetőségi jóváhagyás született, és kidolgozásra került egy a kivitelezést elősegítő terv is.

Felhívjuk minden magyar század vezetőjét, amennyiben csapatként indulnak a WW mód csatáiban, ha akarnak, csatlakozhatnak a szövetséghez, és így nem fognak csapatcsatákban találkozni más magyar századokkal. Egyéni játékosokat is várunk, kik bármely század oldalán tudnak segíteni az adott századnak a jobb szereplésért, és így az egyéni pontjaik is jobban gyűlnek, hiszen csapatként együtt játszva nagyobb az esély a győzelemre.

Ez egy erős próba lesz arra, hogy végre a magyar csapatok, összefogva, egy jobb teljesítményt és eredményt tudjanak a WW mód végén prezentálni és ne egymás ellen küzdve, egymás eredményeit rongálva történjenek a WW mód csatái.

Persze, tudjuk, hogy vannak és lesznek „csakazértis” emberek, kik majd arra fognak törekedni, hogy állandóan ellenünk jöjjenek (mint az előző szezonban). Mi összefogást hirdettünk! Amennyiben ugyan az történik, az nyilvánosságra is fog kerülni.  “

Tisztelettel:
A HKD, HUA, WNW, HYT vezetősége

A szöveg tartalmáért a wtinfo semmilyen felelősséget nem vállal.

Kategóriák:Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s