Hírek

Újabb BR változtatások — 2020. Január

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves játékosok!

Életbe lépett a legutóbbi gazdasági és BR változtatások nagy része. A repülök BR-ének kivételével minden életbe lépett, a harckocsik listáját ki is bővítették(a bővített lista szerint változtattak azonnal), illetve vízi járműveket is hozzáadtak, de a repülőkhöz hasonlóan még ezeket sem vezették be.

Hogy miért nem vezették be a változtatásokat a repülőkre, arra csak tippelni tudunk. A negatív reakciók nagy része erre irányult.

A harckocsik esetén is sok negatív reakció érkezett, viszont a repülőkkel ellentétben itt a jól megszokott és bevált BR-ek felborítása, és nem az eddig nagyon jó BR-en szereplő repülők változtatással való ellehetetlenítése volt az ok, így a utóbbi panaszokat veszélyesebbnek ítélhette meg a gaijin.

[A harckocsik változtatásánál is elég nagy károkat okoztak. Az angol 7.3 tönkretétele után, most az amerikaiakat célozták meg, mivel egyedül nekik volt kb értelmes 5.3-as line-up-juk, így szinte az összes 5.3-as amerikai járművet feltolták 5.7-be. (Kb. hogy ezzel minden nemzetnek adjanak egy 5.7-es erös line-up-ot. Csak ezzel az a baj, hogy az amcsi 5.3 pont azért volt 5.3, mert a többi nemzet 5.7-e sokkal erősebb nála, szerintem.) – a szerk.]


Táblázat

A változások a harckocsik és a vízi járművek fülön láthatóak.


A táblázat megnyitása új ablakban

1 reply »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s